Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
TREVAREFABRIKKEN AS

Sondre Lerche / Trevarefabrikken

http://trevarefabrikken.no
Organizer TREVAREFABRIKKEN AS
Venue Henningsvær
Dreyers gate 72, Henningsvær, Norge
Date Friday 09. July 2021
Open from 19:00 to 23:00
Show starts 20:00
Min. age 18

Popmusikk og en tilstedeværelse på scenen som er i en klasse for seg selv. 9. juli kommer Sondre Lerche tilbake til Trevarefabrikken for å spille solokonsert i Storsalen i 3. etasje!

Sted: Storsalen i 3. etasje
Dørene åpner: 19.00
Konsertstart: 20.00
CC: 365,-

NB. På grunn av eventuell smittesporing må billettkjøper ha kontroll på hvem som bruker billetten(e) og kontaktinfo til disse.

Etter å ha sluppet karrierehøydepunktet «Patience» i uåret 2020, er Norges mest allsidige og tilpasningsdyktige artist, Sondre Lerche, nå klar for å møte publikum igjen. Og den råfengende, dansbare nye singlen "King Of Letting Go", som Sondre debuterte live under årets Spellemannprissending, setter tonen for hva Sondre ønsker å formidle sommeren 2021.

I fjor turnerte han Norge alene på kryss og tvers, med over 50 solokonserter, mot alle odds. I tillegg delte han gjennom hele året minneverdige konsertopplevelser, blant annet fra egen stue idet landet stengte ned, alene i Emanuel Vigeland Mausoleum, sammen med KORK i Store Studio, samt terningkast 6-forestillingen Patience Extravaganza, som gikk live fra Drammens Teater rett før jul. Lerche har brukt vinteren på å jobbe med et nytt album, samt ferdigstille barneboken "En Flue Fløy" som utgis på Cappelen i mai. Samtidig har han også lansert vinen Patos, en biodynamisk, frisk og lys rødvin, som allerede nå i vår får følge av en musserende og en oransjevin i samme serie.

Sondre Lerche ble i 2020 omtalt som «årets viktigste artist» av Dagens Nœringsliv, og Patience-låten «Why would I let you go» ble av 70 norske musikkjournalister kåret til Årets beste norske låt, samtidig som den er nominert som Årets populœrmusikalske verk av Musikkforleggerprisen. Albumet «Patience» var gjenganger på lister over Årets album, og mottok tre nominasjoner til Spellemannprisen, samt Impala European Independent Album of the Year 2020.

Popmusikk og en tilstedeværelse på scenen som er i en klasse for seg selv. 9. juli kommer Sondre Lerche tilbake til Trevarefabrikken for å spille solokonsert i Storsalen i 3. etasje!

Sted: Storsalen i 3. etasje
Dørene åpner: 19.00
Konsertstart:...

Tickets
Ordinær billett 365 NOK

SOLD OUT

Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve