Sjøsjuka

Banken studenthus
04. mars 2017
Dørene åpner kl 19:30
Dørene stenger kl 23:59
https://www.facebook.com/events/1839632322973276/

NB: Dette arrangementet er bare for nautikk og sykepleierstudenter ved NTNU i Ålesund.

Sykepleierforeningen Myokard og Sekstanten - Linjeforening for Nautikk har gleden av å invitere DEG med på sjøsjuka!


Lørdag 4.mars blir et historisk øyeblikk hvor to linjeforeninger møtes for å lage en minneverdig kveld du sent vil glemme!

Hvem kler utfordringen best?

Sykepleiere: Har du en skjult indre kaptein, sjørøver eller reke? Nå har du endelig sjansen til å vise frem dine indre fantasier gjennom et kreativt kostyme. Deres dresscode er nemlig sjøens herskere.

Nautikere: Har drømmen alltid vært å komme under klærne på en sykepleier? (bokstavelig talt) eller er karrieredrømmen egentlig å være en lege? Fantasien setter ingen grenser i det dere trer inn i helsevesenets verden.

Kast loss, ta på uniformen og ta turen til Banken studenthus da vel. Vi kan love god stemning, innslag og konkurranser som er helt på kanten. Dette er ikke noe du vil gå glipp av!

Dette arrangementet er avsluttet.

Alle arrangementer, rett i lomma

Utforsk og kjøp billetter i vår app

Hvor finner jeg billettene/varene mine?

Du finner en oversikt over dine billetter og varer du har bestilt og betalt på «Mine kjøp». Ligger det ikke her, kan du ikke regne med at dette er på plass. Skulle du mot formodning tro at du har betalt/er blitt trukket, men ikke finner igjen billettene, send en melding til support.

✕ Lukk

Hvordan henter jeg ut kjøpte varer?

QR-koden for de gjeldende billettene eller varene identifiserer at du har gjennomført et kjøp. Vis frem denne i inngang, bar eller hvor du en skal få inngang/utlevering av vare. Du kan vise den frem via skjermen på smarttelefonen din eller ved å skrive den ut på papir. Husk at denne koden er unik for den gjeldende bestillingen og gi den ikke bort til noen som ikke skal ha rett til å ta den i bruk.

✕ Lukk

Jeg har ikke fått e-post med kvittering

Dette kan skyldes at det ikke er gjort et kjøp. Sjekk «Mine kjøp» for å se om det er der. Om det ikke ligger der heller, er et kjøp ikke gjennomført og du ikke regne med å få komme inn på arrangement, utested eller hente ut vare. Skulle du mot formodning tro at du har betalt/er blitt trukket, men ikke finner igjen billettene, send en melding til support.

✕ Lukk

Jeg har glemt passordet mitt eller får melding om «Feil brukernavn eller passord»

Kommer du ikke på passord ditt, kan du gå til «Glemt passord» og legge inn epostadressen/brukernavn og trykke på «Lag nytt passord».

✕ Lukk

Hvordan bruke Tikkio på mobil?

Tikkio kan brukes med en smarttelefon, enten via app (iPhone & Android) eller via nettleser – gå til www.tikkio.com.

✕ Lukk