Bo Outlaw & Løiten Twang Depot + Jack Grelle

Stasjonsveien 23
25. mars 2017
Dørene åpner kl 19:00
Dørene stenger kl 00:00

Bo Outlaw & LøitenTwangDepot + Jack Grelle
Jack Grelle kommer fra St. Louis, Missouri. Jack Grelle blir omtalt som en poet fra midtvesten. Musikken hans betegnes som Americana, Country og Honky-Tonk, krydret med både Cajun og Tex-Mex. Det går fra vals til countryrock med tekster på særs høyt nivå, det være seg å sparke fra seg med politiske ting til kjærligheten han føler for sin bestemor. Jack Grelle har delt scene med folk som Chris Stapleton, Billy Joe Shaver, Joe Ely og Pokey LaFarge. Jack Grelle er et navn folk må merke seg nå melder Rolling Stone Magazine. Han har spilt i 13 land over stort sett hele verden, og har også vært innom Norge tidligere. Nå har vi endelig klart å få han til å komme til Løten. Dette her blir en kveld litt utenom det vanlige.
Som ikke det var nok så har vi også Bo Outlaw med sitt Løiten Twang Depot. Bo Outlaw bør nå være godt kjent for alle som hører på outlaw eller trucker country her til lands. Jeg tror dette er det nærmeste du kommer Charlie Daniels og Waylon Jennings i Norge i dag. Bo Outlaw & Løiten Twang Depot ga i fjor ut sin andre plate – Lonestar State Of Mind. Plata ble spilt inn i Nashville og høstet strålende kritikker da den kom ut.
Dette ligger godt an til å bli en country-kveld vi seint vil glemme.
Hva er vel bedre enn smaken av en skummende øl i lag med lukta av sagmugg og lyden twangy gitarer og countrymusikk slik den skal låte.
Bikers & Truckers… Ladys & Gents… Let’s go Honky Tonkin’

Dette arrangementet er avsluttet.

Alle arrangementer, rett i lomma

Utforsk og kjøp billetter i vår app

Hvor finner jeg billettene/varene mine?

Du finner en oversikt over dine billetter og varer du har bestilt og betalt på «Mine kjøp». Ligger det ikke her, kan du ikke regne med at dette er på plass. Skulle du mot formodning tro at du har betalt/er blitt trukket, men ikke finner igjen billettene, send en melding til support.

✕ Lukk

Hvordan henter jeg ut kjøpte varer?

QR-koden for de gjeldende billettene eller varene identifiserer at du har gjennomført et kjøp. Vis frem denne i inngang, bar eller hvor du en skal få inngang/utlevering av vare. Du kan vise den frem via skjermen på smarttelefonen din eller ved å skrive den ut på papir. Husk at denne koden er unik for den gjeldende bestillingen og gi den ikke bort til noen som ikke skal ha rett til å ta den i bruk.

✕ Lukk

Jeg har ikke fått e-post med kvittering

Dette kan skyldes at det ikke er gjort et kjøp. Sjekk «Mine kjøp» for å se om det er der. Om det ikke ligger der heller, er et kjøp ikke gjennomført og du ikke regne med å få komme inn på arrangement, utested eller hente ut vare. Skulle du mot formodning tro at du har betalt/er blitt trukket, men ikke finner igjen billettene, send en melding til support.

✕ Lukk

Jeg har glemt passordet mitt eller får melding om «Feil brukernavn eller passord»

Kommer du ikke på passord ditt, kan du gå til «Glemt passord» og legge inn epostadressen/brukernavn og trykke på «Lag nytt passord».

✕ Lukk

Hvordan bruke Tikkio på mobil?

Tikkio kan brukes med en smarttelefon, enten via app (iPhone & Android) eller via nettleser – gå til www.tikkio.com.

✕ Lukk