Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
OSLO KOMMUNE PLAN- OG BYGNINGSETATEN

Kurs: Sanking og bruk av spiselige ville vekster - Årvoll

https://fb.me/e/1ttAGAC7T
Organizer OSLO KOMMUNE PLAN- OG BYGNINGSETATEN
Venue Årvoll
Årvoll gård, Årvollveien, Oslo, Norge
Date Sunday 15. August 2021
Open from 12:00 to 13:30

Visste du at det vokser ananas i grusen og erter langs gjerdene? Man trenger ikke stor hage eller grønne fingre for å høste friske grønnsaker og bær midt i byen. Ta med familien og oppdag alle de ferdigdyrkede vekstene som finnes mellom blokker og i grønne lunger i Oslo. Vi tar en nærmere titt i gress, skråninger og grøftekanter som vi vanligvis tråkker ned og haster forbi, for å se hva vi finner. Vekstene vi sanker, er enkle å identifisere, og har ikke farlige forvekslingsarter.

På kurset får du og barna en innføring i bærekraftig sanking, sikkerhetsregler som må følges for å unngå å spise noe som er farlig, utstyr, og oppbevaring av vekstene. Vi beskriver, kjenner, lukter og smaker på det vi finner, og dere får tips om hvordan hver enkelt art kan brukes på kjøkkenet hjemme.

Til selve kursdagen må du ha med deg noe å sanke i, saks og papirservietter eller tørkepapir. Oppmøte vil være ved tunet på Årvoll gård.

Alle som deltar på kurset må ha egen billett, men spedbarn kan bli med gratis!

Visste du at det vokser ananas i grusen og erter langs gjerdene? Man trenger ikke stor hage eller grønne fingre for å høste friske grønnsaker og bær midt i byen. Ta med familien og oppdag alle de ferdigdyrkede vekstene som finnes mellom blokker og i grønne lunger i Oslo. Vi...

Tickets
Billett: Sanking og bruk av spiselige ville vekster - Årvoll 50 NOK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve