A Backstage Musical - impro på Bakscenen

Bakscenen, Sartor Storsenter
31. mars 2017
Dørene åpner kl 19:00
Dørene stenger kl 22:00
Arrangementet starter kl 20:00
http://bakscenen.no/forestillinger.html

Bakscenen støtter "Krafttak mot kreft" - alle billettinntektene fra kveldens forestilling går direkte til kreftforeningen.

La deg overraske og underholde når gjengen på Bakscenen gir deg en helaftens improvisert musikal.

Her er ingenting planlagt, men likevel får du kanskje en spennende, rørende, romantiske eller skumle historie. Og historien blir krydret med musikk, dans og sang. Drøm deg tilbake til dine favorittmusikaler som Les Miserable eller Grease, og vær helt sikker på at det ikke er det du får se. For her kommer «A Backstage Musical»!

Musiker: Kjetil Skaugen

Showstart: 20.00
Dørene åpner: 19.00

Billettpris: 75,-
Denne går uavkortet til "Krafttak mot kreft". Dersom du vil gi ekstra støtte så kan du kjøpe så mange du vil av varen "Ekstra støtte" så går også disse pengene til Kreftforeningen

Bakscenen Bar er åpen fra kl. 19 til 00.30

Dette arrangementet er avsluttet.

Alle arrangementer, rett i lomma

Utforsk og kjøp billetter i vår app

Hvor finner jeg billettene/varene mine?

Du finner en oversikt over dine billetter og varer du har bestilt og betalt på «Mine kjøp». Ligger det ikke her, kan du ikke regne med at dette er på plass. Skulle du mot formodning tro at du har betalt/er blitt trukket, men ikke finner igjen billettene, send en melding til support.

✕ Lukk

Hvordan henter jeg ut kjøpte varer?

QR-koden for de gjeldende billettene eller varene identifiserer at du har gjennomført et kjøp. Vis frem denne i inngang, bar eller hvor du en skal få inngang/utlevering av vare. Du kan vise den frem via skjermen på smarttelefonen din eller ved å skrive den ut på papir. Husk at denne koden er unik for den gjeldende bestillingen og gi den ikke bort til noen som ikke skal ha rett til å ta den i bruk.

✕ Lukk

Jeg har ikke fått e-post med kvittering

Dette kan skyldes at det ikke er gjort et kjøp. Sjekk «Mine kjøp» for å se om det er der. Om det ikke ligger der heller, er et kjøp ikke gjennomført og du ikke regne med å få komme inn på arrangement, utested eller hente ut vare. Skulle du mot formodning tro at du har betalt/er blitt trukket, men ikke finner igjen billettene, send en melding til support.

✕ Lukk

Jeg har glemt passordet mitt eller får melding om «Feil brukernavn eller passord»

Kommer du ikke på passord ditt, kan du gå til «Glemt passord» og legge inn epostadressen/brukernavn og trykke på «Lag nytt passord».

✕ Lukk

Hvordan bruke Tikkio på mobil?

Tikkio kan brukes med en smarttelefon, enten via app (iPhone & Android) eller via nettleser – gå til www.tikkio.com.

✕ Lukk