Standup på Bakscenen

Bakscenen, Sartor Storsenter
05. april 2017
Dørene åpner kl 19:00
Dørene stenger kl 22:00
Arrangementet starter kl 20:00
http://bakscenen.no/forestillinger.html

Stand Up Bergen er nok engang klare med en knippe av våres beste komikere som er griseklar for å underholde Sotra og omegn med standup av ypperste klasse. Anders McAuley var nettopp med som tekstforfatter på Jonas Bergland sitt nye show som fikk både femmere og seksere, og har vært både kontroversiell og herlig på P3 og TV2 sin storsatsning "Lip Sync Battle", kanskje det verste som noensinne er laget. Men Anders var til og med gøy der for han er en nydelig fyr fra Arna som alle fortjener å oppleve denne kvelden! Han får med seg blant andre Thomas Sævig, som er en opp og kommende stjerne her i Bergen.

Anders McAuley
Sjur Koppen
Thomas Sævig
Konferansier: Eirik Krokås

Showstart: 20.00
Dørene åpner: 19:00

Billettpris: 130,-
Aldersgrense 18 år

Bakscenen Bar er åpen fra 19.00-23.30

Se flere arrangement fra denne arrangøren
Billettnavn Velg antall
Billett kr130,-

Alle arrangementer, rett i lomma

Utforsk og kjøp billetter i vår app

Hvor finner jeg billettene/varene mine?

Du finner en oversikt over dine billetter og varer du har bestilt og betalt på «Mine kjøp». Ligger det ikke her, kan du ikke regne med at dette er på plass. Skulle du mot formodning tro at du har betalt/er blitt trukket, men ikke finner igjen billettene, send en melding til support.

✕ Lukk

Hvordan henter jeg ut kjøpte varer?

QR-koden for de gjeldende billettene eller varene identifiserer at du har gjennomført et kjøp. Vis frem denne i inngang, bar eller hvor du en skal få inngang/utlevering av vare. Du kan vise den frem via skjermen på smarttelefonen din eller ved å skrive den ut på papir. Husk at denne koden er unik for den gjeldende bestillingen og gi den ikke bort til noen som ikke skal ha rett til å ta den i bruk.

✕ Lukk

Jeg har ikke fått e-post med kvittering

Dette kan skyldes at det ikke er gjort et kjøp. Sjekk «Mine kjøp» for å se om det er der. Om det ikke ligger der heller, er et kjøp ikke gjennomført og du ikke regne med å få komme inn på arrangement, utested eller hente ut vare. Skulle du mot formodning tro at du har betalt/er blitt trukket, men ikke finner igjen billettene, send en melding til support.

✕ Lukk

Jeg har glemt passordet mitt eller får melding om «Feil brukernavn eller passord»

Kommer du ikke på passord ditt, kan du gå til «Glemt passord» og legge inn epostadressen/brukernavn og trykke på «Lag nytt passord».

✕ Lukk

Hvordan bruke Tikkio på mobil?

Tikkio kan brukes med en smarttelefon, enten via app (iPhone & Android) eller via nettleser – gå til www.tikkio.com.

✕ Lukk