WORKSHOP: Sliter du med angst?

Unity Senter
25-26. mars 2017
Dørene åpner kl 17:00
Dørene stenger kl 17:00
https://www.facebook.com/events/377458369276971/?ti=icl

Sliter du med angst?

Du kjenner det tunge evigvarende mørke som brer seg over deg og som du føler aldri tar slutt. Alle tingene og situasjonene som du bare synes blir vanskeligere og vanskeligere å håndtere. Kanskje du har prøvd alt og fortsatt ikke finner ut av det? Eller kanskje du akkurat har begynt å se at det er noe du trenger å ta tak i, men bare vet ikke hvordan?

Kurset passer for deg som sliter med angst i stor eller liten skala og som ønsker å utforske en annen tilnærming enn den tradisjonelle skolemedisinen.

Pris: 2.222,-
Kjøp billett her: https://tikkio.com/tickets/2361-workshop-sliter-du-med-angst

Kom akkurat som du er. Jeg vet hvordan det er å ha det tungt og vanskelig.Selv har jeg gjennom store deler av livet mitt hatt store vansker med å fungere sammen med andre mennesker. Angst, depresjon og sosiale problemer holdt meg nede og det gjorde meg veldig forsiktig, redd og til slutt psykisk syk.

Jeg ble nødt til å finne en vei ut av dette, og det ble en tung prosess med mye prøving og feiling. På den veien fant jeg etterhvert flere og flere gode verktøy, og en tydeligere forståelse av livet og helheten som til slutt hjalp meg opp igjen. I dag lever jeg et godt og fullverdig liv med mye kjærlighet og livsglede.


Hva kan du gjøre selv med noen nyttige verktøy og en ny forståelse?

Melder du deg på mitt kurs vil jeg dele med deg verktøy og tankesett som har hjulpet meg å finne veien ut av angst og vanskelige følelser. Jeg vil også vise deg hvordan du kan jobbe med deg selv på egenhånd og forhåpentligvis inspirere deg til å starte reisen mot en bedre og sterkere verjson av deg selv.

Du vil føle deg velkommen og trygg på dette kurset. Vi er alle her for å hjelpe hverandre opp. Det kreves ikke at du må dele noe av deg selv om det er vanskelig. Det er allikevel en stor sjanse for at det vil skje når vi skaper en varm og fin atmosfære for forståelse, vekst og kjærlighet.

Ikke nøl med å ta kontakt for eventuelle spørsmål.

Du kan også se flere filmer fra min YouTube-kanal gratis her:
http://youtube.mesterverk.com


Er du usikker på om dette kurset er noe for deg?
Jeg arrangerer også et introduksjonskurs 16. mars.
Dette varer i cirka 2 timer og går litt inn i konseptet om min tilnærming til forløsning av angst.
Mer info her: https://www.facebook.com/events/102801406896114/Program for Worskhoppen

Gjennom 2 hele dager (10-17) skal vi sammen utforske de gamle historiene, lære noen nye forståelser om hvordan sinnet fungerer, men absolutt viktigst- finne tilbake til den kraften i deg selv som alltid er der - den indre flammen som aldri kan blåses ut.
Det er utgangspunktet for å begynne å løse opp i alle vanskelige situasjoner - i vårt indre og i det ytre rundt oss.


Lørdag 25. mars (kl 10 - 17)
* Å forstå din egen historie og hvordan du kan bruke denne til vekst
* Følelser sitter ikke bare i hodet?
* Hvem er du når du ikke er angsten din?
* Finne tilbake til den indre gnisten/den indre flammen
* Hvordan håndtere følelser

Søndag 26. mars ( kl 10 - 17)
* Møte med følelsen - Styggen på ryggen
* Er det trygt å bli venn med sitt mørke?
* Hva er transformasjon?
* Hvordan fungere i hverdagen

Det er kun 10 plasser på denne workshopen.


Gleder meg til å bli kjent med deg. Vel møtt!

Øystein

Dette arrangementet er avsluttet.

Alle arrangementer, rett i lomma

Utforsk og kjøp billetter i vår app

Hvor finner jeg billettene/varene mine?

Du finner en oversikt over dine billetter og varer du har bestilt og betalt på «Mine kjøp». Ligger det ikke her, kan du ikke regne med at dette er på plass. Skulle du mot formodning tro at du har betalt/er blitt trukket, men ikke finner igjen billettene, send en melding til support.

✕ Lukk

Hvordan henter jeg ut kjøpte varer?

QR-koden for de gjeldende billettene eller varene identifiserer at du har gjennomført et kjøp. Vis frem denne i inngang, bar eller hvor du en skal få inngang/utlevering av vare. Du kan vise den frem via skjermen på smarttelefonen din eller ved å skrive den ut på papir. Husk at denne koden er unik for den gjeldende bestillingen og gi den ikke bort til noen som ikke skal ha rett til å ta den i bruk.

✕ Lukk

Jeg har ikke fått e-post med kvittering

Dette kan skyldes at det ikke er gjort et kjøp. Sjekk «Mine kjøp» for å se om det er der. Om det ikke ligger der heller, er et kjøp ikke gjennomført og du ikke regne med å få komme inn på arrangement, utested eller hente ut vare. Skulle du mot formodning tro at du har betalt/er blitt trukket, men ikke finner igjen billettene, send en melding til support.

✕ Lukk

Jeg har glemt passordet mitt eller får melding om «Feil brukernavn eller passord»

Kommer du ikke på passord ditt, kan du gå til «Glemt passord» og legge inn epostadressen/brukernavn og trykke på «Lag nytt passord».

✕ Lukk

Hvordan bruke Tikkio på mobil?

Tikkio kan brukes med en smarttelefon, enten via app (iPhone & Android) eller via nettleser – gå til www.tikkio.com.

✕ Lukk