Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
IMANDAL AS

Ole Gas Band - Mandal

Organizer IMANDAL AS
Venue Gierts Karis Plass
Bryggegata 36, Mandal, Norge
Date Thursday 12-13. August 2021
Open from 18:00 to 23:00
Min. age 18

Kim Larsen tribute med Ole Gas Band er blitt en tradisjon og en fin avslutning på sommerens konserter. I år kommer de 12 og 13 august!

Masser af succes
Ole Gas band spiller og synger Kim Larsen sanger, så man skulle tro, det var "gavflaben" selv. Ole Gas Band har nemlig samme sjeldne energi og karisma, som Hr. Larsen, slik vi enten har sett ham med Gasolin, Bellami eller Kjukken. Ole Gas Band bytr på hele repertoiret og tar oss med down memory lane på den "smukkeste" musikalske reise.
Legg tante Olgas briller og lukk øynene et øyeblikk, og det kunne være den folkekjære trubadur himself, der tok oss med ned på Rabalderstræde, henover Langebro med Susan Himmelblå og familien i skoven.
Der er en dyp respekt, ja nesten kjærlighed til Kim Larsens sanger. For kun med en ekte innfølelse kan Ole Gas band få oss til å glemme, at det ikke er 'den ægte vare'. Ole Gas har en stemme nesten like unik som Kim Larsen, og et band, som spiller, så taket letter.
"Der bliver kræset for de små musikalske detaljer og så lever bandet i den grad op til sit eget navn ved at give den fuld gas.
Der er nemlig fuld fart over feltet, så det er komplet umuligt at holde sig i ro, når musikken spiller. Det er liv og det er glæde. Det er kopiband, når det er aller bedst. En aften i Ole Gas Bands selskap vil man sent glemme"
Vi ber deg følge de smittevernrådene som til en hver tid gjelder. Vi har lagt alt til rette for at arrangementene blir trygge å delta på. Det vil ikke være bordbestilling og de beste sitteplassene går til de som er tidligst ute. Det vil være sitteplass til alle. Hvis det blir endrede restriksjoner i forbindelse med Covid-19 som gjør at konserten ikke kan gjennom-føres blir billetter refundert.
Konsertområde åpner kl 18 og konsertstart er kl 20.
Billettsalg på Tikkio stenger samtidig som innslipp begynner. Det selges billetter ved inngang via Vipps hvis arrangementet ikke er utsolgt. Husk legitimasjon.

Kim Larsen tribute med Ole Gas Band er blitt en tradisjon og en fin avslutning på sommerens konserter. I år kommer de 12 og 13 august!

Masser af succes
Ole Gas band spiller og synger Kim Larsen sanger, så man skulle tro, det var "gavflaben" selv. Ole Gas...

Tickets
Ole Gas Band - Torsdag 312 NOK
-
0
+
Ole Gas Band - Fredag 312 NOK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve