THE GRAND BUDAPEST HOTEL

Cinemateket USF
31. mars 2017
Dørene åpner kl 18:45
Dørene stenger kl 19:00
https://cinemateket-usf.no/arkiv/14840

FREDAG 31. MARS KL. 19.00

Grand Budapest Hotel. Regi: Wes Anderson. USA 2014. Engelsk tale, norske undertekster. Digital kopi, 1 t 39 min.

Gustave H. er en entusiastisk concierge som også har et godt øye til de aldrende kvinnelige gjestene. En av de faste gjestene er Madame D. (Tilda Swinton). Når hun blir funnet myrdet i sitt eget slott, og det blir oppdaget at hun har testamentert et verdifullt maleri til Gustave H., anklager hennes sønn (Adrien Brody) Gustav H. for å stå bak drapet. Ved hjelp av lobbygutten Zero Moustafa må han bevise sin uskyld for å kunne motta arven.

Wes Andersons får riktig lekt seg med dette stjernelaget som han lar utfolde seg fritt med fornøyelige og velformulerte replikker

Dette arrangementet er avsluttet.

Alle arrangementer, rett i lomma

Utforsk og kjøp billetter i vår app

Hvor finner jeg billettene/varene mine?

Du finner en oversikt over dine billetter og varer du har bestilt og betalt på «Mine kjøp». Ligger det ikke her, kan du ikke regne med at dette er på plass. Skulle du mot formodning tro at du har betalt/er blitt trukket, men ikke finner igjen billettene, send en melding til support.

✕ Lukk

Hvordan henter jeg ut kjøpte varer?

QR-koden for de gjeldende billettene eller varene identifiserer at du har gjennomført et kjøp. Vis frem denne i inngang, bar eller hvor du en skal få inngang/utlevering av vare. Du kan vise den frem via skjermen på smarttelefonen din eller ved å skrive den ut på papir. Husk at denne koden er unik for den gjeldende bestillingen og gi den ikke bort til noen som ikke skal ha rett til å ta den i bruk.

✕ Lukk

Jeg har ikke fått e-post med kvittering

Dette kan skyldes at det ikke er gjort et kjøp. Sjekk «Mine kjøp» for å se om det er der. Om det ikke ligger der heller, er et kjøp ikke gjennomført og du ikke regne med å få komme inn på arrangement, utested eller hente ut vare. Skulle du mot formodning tro at du har betalt/er blitt trukket, men ikke finner igjen billettene, send en melding til support.

✕ Lukk

Jeg har glemt passordet mitt eller får melding om «Feil brukernavn eller passord»

Kommer du ikke på passord ditt, kan du gå til «Glemt passord» og legge inn epostadressen/brukernavn og trykke på «Lag nytt passord».

✕ Lukk

Hvordan bruke Tikkio på mobil?

Tikkio kan brukes med en smarttelefon, enten via app (iPhone & Android) eller via nettleser – gå til www.tikkio.com.

✕ Lukk