Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
FONNA LIVE AS

Terje Formoe og Frode Johansen - Døgnfluer og andre klassikere

https://www.facebook.com/events/540918020660191?acontext=%7B%22action_history%22%3A[%7B%22surface%22%3A%22page%22%2C%22mechanism%22%3A%22page_admin_bar%22%2C%22extra_data%22%3A%22%7B%5C%22page_id%5C%2
Organizer FONNA LIVE AS
Venue Heishuset, Litlabø Kisgruver
Gruva 11, Stord, Norge
Date Sunday 17. October 2021
Open from 18:00 to 19:00
Show starts 19:00

Det er me stor glede me endelig kan presentera ein ny konsert i Heishuset på Litlabø igjen!
Og når me først får det til er det ein stor ære å kunne ønska velkommen til:

TERJE FORMOE OG FRODE JOHANSEN

Terje Formoe og Frode Johansen er først og fremst venner.
Svært opptatte på hver sin kant og som møtes når kalenderne tillater det for middag og samtaler. Nå har de også funnet hverandre musikalsk.
Nå reiser de på turné sammen for første gang. Og spiller hverandres låter sammen, til stor glede for det norske publikummet.

Ingen av de to burde trenge noen videre presentasjon.
Terje Formoe er viden kjent fra andre prosjekter, men er kanskje ikke like kjent som visesanger. Ikke alle er klar over det faktum at Formoe spilte en vesentlig rolle i visebølgen på 70-tallet. Han var en av de første norske artistene til å bli signet på det internasjonale plateselskapet CBS, og han turnerte heftig på denne tiden samtidig med andre kjente gitarkamerater.

«Jeg har hele tiden skrevet egne sanger», sier Formoe; «Det å skape musikk og tekst er en viktig del av hvem jeg er, og det skal bli godt å komme ut å møte publikum igjen i dette formatet».

Frode Johansen har vært en av de mest hardtarbeidende visesangerne i Norge de siste årene. Han er blitt lovprist av såvel presse som publikum. Han har spilt over 130 konserter i året (!) de siste tre årene og har gitt ut hele seks album siden 2013. Han er blitt kalt «Den norske visetradisjonens arveprins» og en «blanding av Lillebjørn Nilsen og Jo Nesbø»
«Jeg spiller stort sett konserter alene. Derfor føles det så utrolig givende å reise på turné sammen med noen. Samspillet, men også muligheten for å ta et skritt tilbake på scenen og ikke stå i spotlighten gjennom hele konserten, er en nydelig følelse», sier han.
I denne forestillingen får du høre kjente låter og nye låter fra begge artistene. De lover en kveld der både humor og alvor danner bakteppet for en fortelling fortalt av to ekte visekunstnere.

Gled dåke!

Det er me stor glede me endelig kan presentera ein ny konsert i Heishuset på Litlabø igjen!
Og når me først får det til er det ein stor ære å kunne ønska velkommen til:

TERJE FORMOE OG FRODE JOHANSEN

Terje Formoe og Frode Johansen er...

Tickets
Terje Formoe & Frode Johansen - Døgnfluer og andre Klassikere 350 NOK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve