WIENER-DOG

Cinemateket USF
05-30. april 2017
Dørene åpner kl 20:45
Dørene stenger kl 19:30
https://cinemateket-usf.no/arkiv/14798

ONSDAG 5. APRIL KL. 21.00
TORSDAG 20. APRIL KL. 18.00
TORSDAG 25. APRIL KL. 20.00
SØNDAG 30. APRIL KL. 19.30

Wiener-Dog. Regi: Todd Solondz. USA 2016. Utleie: Nonstop Entertainment. Engelsk tale, svenske undertekster. DCP, 1 t 30 min.

21 år etter at verden møtte Dawn Weiner, en nerdete ungdomsskolestudent og uvitende 90-talls moteikon, reintroduseres hun i Todd Solondz sin nye film Wiener-Dog, en hovedsakelig usammenhengende pseudo-oppfølger til hans første komedie Welcome to the Dollhouse. Weiner-Dog er en samling av idiosynkratiske karakterstudier sett gjennom øynene til en omreisende dachshund og holder seg tro til Solondz’ gjenkjennelige sorte humor og kontroversielle tematikk. Med den sjarmerende bisken som vår guide blir vi introdusert for mange ulike personligheter gjennom hennes forskjellige eiere, hver med sin egen unike betraktninger rundt menneskets natur. Etter en kort periode som bestevennen til en person som har overlevd kreft blir valpen passende nok døpt Wiener-Dog og utsettes for en trøblete og ofte strengt overbærende oppdragelse av mor Dina, før hun dukker opp på Dawns veterinærklinikk og senere setter ut på en road trip med Dawn og hennes barndomsvenn Brandon. Wiener-Dog blir omsider adoptert av en deprimert og selvopptatt manusforfatter før hun ender opp hos sine siste eiere, en sur gammel dame og hennes grådige barnebarn.

Denne herlig ubehagelige komedien kan skryte av en imponerende rolleliste som inkluderer Julie Delpy, Ellen Burstyn, Kieran Culkin, Danny DeVito, og Greta Gerwig som Dawn Wiener.

Se flere arrangement fra denne arrangøren
Billettnavn Velg antall
WIENER-DOG 25. APRIL KL. 20.00 - KJØP kr80,-
WIENER-DOG 25. APRIL KL. 20.00 - RESERVER kr0,-
WIENER-DOG 30. APRIL KL. 19.30 - KJØP kr80,-
WIENER-DOG 30. APRIL KL. 19.30 - RESERVER kr0,-

Alle arrangementer, rett i lomma

Utforsk og kjøp billetter i vår app

Hvor finner jeg billettene/varene mine?

Du finner en oversikt over dine billetter og varer du har bestilt og betalt på «Mine kjøp». Ligger det ikke her, kan du ikke regne med at dette er på plass. Skulle du mot formodning tro at du har betalt/er blitt trukket, men ikke finner igjen billettene, send en melding til support.

✕ Lukk

Hvordan henter jeg ut kjøpte varer?

QR-koden for de gjeldende billettene eller varene identifiserer at du har gjennomført et kjøp. Vis frem denne i inngang, bar eller hvor du en skal få inngang/utlevering av vare. Du kan vise den frem via skjermen på smarttelefonen din eller ved å skrive den ut på papir. Husk at denne koden er unik for den gjeldende bestillingen og gi den ikke bort til noen som ikke skal ha rett til å ta den i bruk.

✕ Lukk

Jeg har ikke fått e-post med kvittering

Dette kan skyldes at det ikke er gjort et kjøp. Sjekk «Mine kjøp» for å se om det er der. Om det ikke ligger der heller, er et kjøp ikke gjennomført og du ikke regne med å få komme inn på arrangement, utested eller hente ut vare. Skulle du mot formodning tro at du har betalt/er blitt trukket, men ikke finner igjen billettene, send en melding til support.

✕ Lukk

Jeg har glemt passordet mitt eller får melding om «Feil brukernavn eller passord»

Kommer du ikke på passord ditt, kan du gå til «Glemt passord» og legge inn epostadressen/brukernavn og trykke på «Lag nytt passord».

✕ Lukk

Hvordan bruke Tikkio på mobil?

Tikkio kan brukes med en smarttelefon, enten via app (iPhone & Android) eller via nettleser – gå til www.tikkio.com.

✕ Lukk