ILLUSJONISTEN

Cinemateket USF
21-22. mars 2017
Dørene åpner kl 17:45
Dørene stenger kl 20:00
https://cinemateket-usf.no/arkiv/14977

TIR 21. MAR KL. 18.00
ONS 22. MAR KL. 20.00

L’illusionniste. Regi: Sylvain Chomet. Frankrike/ Storbritannia 2010. Engelsk og fransk tale, engelske undertekster. Digital kopi, 1 t 20 min.

Bli med illusjonisten monsieur Tatischeff når han reiser fra Frankrike til Skottland i søken etter jobb. Han er en entertainer som holder på å bli utkonkurrert av nye typer underholdning, og i en tid hvor magien synes å bli borte er han personifiseringen av denne forandringen.

Illusjonisten er Sylvain Chomets briljante animasjonsfilm, og var hans første siden storsuksessen Trillingene fra Belleville. Den er basert på et gjenoppdaget manus av den franske mesterregissøren Jaques Tati, og Chomet har utformet hovedkarakteren i filmen som en hyllest til Tati. Det har blitt en nydelig film, tegnet med enkle, vakre strøk. Den har blitt sammenlignet med Miyazakis filmer, en magisk og melankolsk fortelling fra en tid som er forbi.

Dette arrangementet er avsluttet.

Alle arrangementer, rett i lomma

Utforsk og kjøp billetter i vår app

Hvor finner jeg billettene/varene mine?

Du finner en oversikt over dine billetter og varer du har bestilt og betalt på «Mine kjøp». Ligger det ikke her, kan du ikke regne med at dette er på plass. Skulle du mot formodning tro at du har betalt/er blitt trukket, men ikke finner igjen billettene, send en melding til support.

✕ Lukk

Hvordan henter jeg ut kjøpte varer?

QR-koden for de gjeldende billettene eller varene identifiserer at du har gjennomført et kjøp. Vis frem denne i inngang, bar eller hvor du en skal få inngang/utlevering av vare. Du kan vise den frem via skjermen på smarttelefonen din eller ved å skrive den ut på papir. Husk at denne koden er unik for den gjeldende bestillingen og gi den ikke bort til noen som ikke skal ha rett til å ta den i bruk.

✕ Lukk

Jeg har ikke fått e-post med kvittering

Dette kan skyldes at det ikke er gjort et kjøp. Sjekk «Mine kjøp» for å se om det er der. Om det ikke ligger der heller, er et kjøp ikke gjennomført og du ikke regne med å få komme inn på arrangement, utested eller hente ut vare. Skulle du mot formodning tro at du har betalt/er blitt trukket, men ikke finner igjen billettene, send en melding til support.

✕ Lukk

Jeg har glemt passordet mitt eller får melding om «Feil brukernavn eller passord»

Kommer du ikke på passord ditt, kan du gå til «Glemt passord» og legge inn epostadressen/brukernavn og trykke på «Lag nytt passord».

✕ Lukk

Hvordan bruke Tikkio på mobil?

Tikkio kan brukes med en smarttelefon, enten via app (iPhone & Android) eller via nettleser – gå til www.tikkio.com.

✕ Lukk