Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Studenterhuset Aalborg

Napalm Over Europe: Double The Death/Double The Doom Tour 2022

http://www.studenterhuset.dk
Organizer Studenterhuset Aalborg
Venue Studenterhuset Aalborg
Gammeltorv 10, Aalborg, Danmark
Date Sunday 10. April 2022
Open from 19:30
Show starts 20:00

Vi er særdeles glade for at kunne præsentere danske Konvent og ukrainske 1914, der til april drager på en delt headliner-tour: Napalm Over Europe: Double The Death/Double The Doom Tour 2022!

——————————————
Døre: 19.30
Koncertstart: 20.00
Entré: 195,00 kr. (inkl. gebyr)
——————————————


Line-up:
1914
Konvent
Special guest: Livløs
Support: (O)

1914 spiller black metal blandet med elementer fra det tungere sludge og klassiske dødsmetal. De blev dannet i 2014 i forbindelse med 100 års jubilæet for første verdenskrig. Teksterne omhandler begivenheder fra netop første verdenskrig. De er ikke et politisk band og prøver heller ikke at glorificere krig. De ser deres sange som en formidling og dokumentation af vigtige historiske begivenheder, fortalt igennem sang og musik. Så gå ikke glip af denne helt unikke og stærke historiefortælling.

Danske Konvent har stor succes med deres udgave af musikgenren doom. Et unikt growl, skarpe riffs og en solid rytmegruppe, har gjort at Konvent er helt i toppen af danske doom bands. Deres debutalbum ’Puritan Masochism’ fra 2020 har givet genlyd i hele verdenen og der er ikke nogen tvivl om at Konvent er på vej op i den helt store liga indenfor doom og ekstrem musik. Så snyd ikke dig selv for den massive og imponerende lydoplevelse det bliver når Konvent denne aften gæster VoxHall.

Med som special guest har de inviteret lokale Livløs. De har netop underskrevet stor international pladekontrakt og nu klar til at erobre resten af verdenen med deres bud på dødsmetal, fyldt med melankoli og store melodier.

Vi er særdeles glade for at kunne præsentere danske Konvent og ukrainske 1914, der til april drager på en delt headliner-tour: Napalm Over Europe: Double The Death/Double The Doom Tour 2022!

——————————————
Døre: 19.30
...

Ticket name Choose amount
Napalm Over Europe: Double The Death/Double The Doom Tour 2022 195,00 DKK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve