Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
GAMLEBYEN FESTIVALDRIFT AS

Monne - Support: Lonnie// Gamlebyen Kulturhus

http://www.gamlebyenkulturhus.no
Organizer GAMLEBYEN FESTIVALDRIFT AS
Venue Gamlebyen kulturhus
Kirkegaten 24, 1632 Gamle Fredrikstad, Norge
Date Saturday 26. March 2022
Open from 19:00 to 23:00
Show starts 21:00
Min. age 18

MONNE har siden ung alder laget og skrevet musikk om tanker, drømmer og forhåpninger til livet. Debutalbumet «Digging In My Soul» fant sin form i Geir Sundstøls Studio Intim, med gitaristen som produsent og Erland Dahlen som perkusjonist. 29. mars. 2019 kom albumet ut på alle plattformer, og MONNE som artist, fikk for første gang en gryende oppmerksomhet langt på utsiden av sin hjemby.


Av 109 søkere fra Oslo, Viken og innlandet, ble MONNE, plukket ut som en av fem deltakere, til å være med på et ettårig program med navn KATAPULT. Her fikk MONNE sin egen mentor, samt kursing og hjelp med prosjektet sitt. Dette førte blant annet til at hun fikk musikken sin med på den utalandske versjonen, av den andre sesongen av EXIT, som nå har solgt til over 50 forskjellige land!
Musikken er annerledes og nær på samme tid, noe som skaper en fin nerve og helhet når vi entrer hennes univers. Resultatet er en musikalsk tidsreise som foregår parallelt både fremover og bakover i tid, som om du skulle forvillet deg inn på en folk-klubb i Ringenes Herre, mens den selvkjørende Teslaen venter utenfor.

28. Mai. 2021 kom hun ut med sin singel «Blooming», og står igjen klar med enda en ny singel «Wonderful Human», som kommer ut 27. aug. 2021.

Til Høsten står hun klar med plate nr. 2, som også er spilt inn i Sundstøls studio.

SUPPORT:

Lonnie driver mest med den musikken som faller henne inn. Litt innenfor indie-pop, melankolsk-pop og det som rører ved sjelen.
Lonnie er en 16 år gammel låtskriver, sanger, produsent og musiker som har oppnådd mye på kort tid.
Lonnie har erfaring fra jazzband og rockeband og har blant annet samarbeidet med Ella Marie Hætta Isaksen og varmet opp for Frida Ånnevik.
Hun kan spille mer enn 10 instrumenter til sammen.
Lonnie sier: "Å lage musikk for meg og å kunne få lov til å dele det med mennesker generelt synes jeg er en gave i seg selv! Det er veldig viktig for meg å la folk vite at dem ikke er alene her i verden, derfor er jeg veldig opptatt av mental helse blant ungdom idag. Det er et budskap jeg vil dele via min musikk!"

ID: 18 år
CC: 210 inkl.avgift.

MONNE har siden ung alder laget og skrevet musikk om tanker, drømmer og forhåpninger til livet. Debutalbumet «Digging In My Soul» fant sin form i Geir Sundstøls Studio Intim, med gitaristen som produsent og Erland Dahlen som perkusjonist. 29. mars. 2019 kom albumet ut på...

Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve