ROTTEFANGEREN

Cinemateket USF
21-22. mars 2017
Dørene åpner kl 19:45
Dørene stenger kl 18:00
https://cinemateket-usf.no/arkiv/14986

TIR 21. MAR KL. 20.00
ONS 22. MAR KL. 18.00

Ratcatcher. Regi: Lynne Ramsay. Storbritannia/ Frankrike 1999. Utleie: Nasjonalbiblioteket. Engelsk tale, norske undertekster. 35mm, 1 t 34 min.

I 1973 streiker søppelarbeiderne i Skottland, og arbeiderstrøkene oversvømmes av avfall og rotter. En liten gutt snurrer seg spøkelsesaktig rundt i en blondegardin, før moren drar ham ut, tar på ham støvler, og ti minutter senere er han død. Gutten han slåss med før han drukner i den skitne kanalen overtar plassen som filmens senter. Han sitter fast i en verden han ikke liker, og ser få veier ut. Han drømmer om at familien skal få plass i et av kommunens nye boligprosjekter, mens det eneste som kommer nærmere er en stadig mer tyngende samvittighet.

Rottefangeren var Lynne Ramsays fantastiske spillefilmdebut. Med sin blanding skjønnhet og barbari, og en intimitet den ikke deler med noen andre filmer, er filmen fylt med bilder som blir hengende i sinnet lenge etter at filmen er slutt.

Dette arrangementet er avsluttet.

Alle arrangementer, rett i lomma

Utforsk og kjøp billetter i vår app

Hvor finner jeg billettene/varene mine?

Du finner en oversikt over dine billetter og varer du har bestilt og betalt på «Mine kjøp». Ligger det ikke her, kan du ikke regne med at dette er på plass. Skulle du mot formodning tro at du har betalt/er blitt trukket, men ikke finner igjen billettene, send en melding til support.

✕ Lukk

Hvordan henter jeg ut kjøpte varer?

QR-koden for de gjeldende billettene eller varene identifiserer at du har gjennomført et kjøp. Vis frem denne i inngang, bar eller hvor du en skal få inngang/utlevering av vare. Du kan vise den frem via skjermen på smarttelefonen din eller ved å skrive den ut på papir. Husk at denne koden er unik for den gjeldende bestillingen og gi den ikke bort til noen som ikke skal ha rett til å ta den i bruk.

✕ Lukk

Jeg har ikke fått e-post med kvittering

Dette kan skyldes at det ikke er gjort et kjøp. Sjekk «Mine kjøp» for å se om det er der. Om det ikke ligger der heller, er et kjøp ikke gjennomført og du ikke regne med å få komme inn på arrangement, utested eller hente ut vare. Skulle du mot formodning tro at du har betalt/er blitt trukket, men ikke finner igjen billettene, send en melding til support.

✕ Lukk

Jeg har glemt passordet mitt eller får melding om «Feil brukernavn eller passord»

Kommer du ikke på passord ditt, kan du gå til «Glemt passord» og legge inn epostadressen/brukernavn og trykke på «Lag nytt passord».

✕ Lukk

Hvordan bruke Tikkio på mobil?

Tikkio kan brukes med en smarttelefon, enten via app (iPhone & Android) eller via nettleser – gå til www.tikkio.com.

✕ Lukk