Breakfast BEAT (UTSOLGT)

Sentralen
21. april 2017
Dørene åpner kl 06:30
Dørene stenger kl 09:00

a oss danse våren inn med Breakfast BEAT // 3

Oslo er danseglade om morgenen; både første og andre arrangement gikk over all forventning -. Nå gleder vi oss til å danse inn vår tredje morgenfest sammen med dere på Sentralen!

Breakfast BEAT er en morgendisco, der du kan danse deg morgenfrisk med kaffe og groovy musikk. Atter en gang leker vi med døgnrytmen, bytter ut alkohol med ferskpresset juice - rus deg på funky beats, ingefærshots og glitter. Det er høyt under taket, så her er det plass til alle fasonger, aldre, dansemooves og morratryner!

Vi kan friste med vegansk og vegetarisk frokost fra LETT, litervis med god kaffe fra Kaffegram - alt akkompagnert av DJs fra Oslos øverste hylle. Vår husduo, Finanskrisa, starter som vanlig showet, og senere tar vår hemmelige gjest over. Det blir annonsert når eventet nærmer seg

FINANSKRISA
Finanskrisa er en DJ-duo som har spilt sammen siden 2009. I løpet av disse årene har de spilt på steder som Fisk & Vilt, Betong, Verkstedet, Maksitaksi, Strykejernet og senest på forrige Breakfast BEAT. Musikken de spiller trenger du ingen instruksjoner for å danse til! Med en god blanding av house, disco, techno og til tider kjente melodier er det bare å slippe seg løs og la seg rive med.

SoundCloud: https://soundcloud.com/finanskrisa
Facebook: https://www.facebook.com/finanskrisacom

Ny rytme, ny bevegelse, ny vår:

06.30 – Dørene åpner, oppvarming starter
07.00 – Jakken er av, glitteret på og festen er i full gang
08.20 - Den siste dans
08.30 - Felles utstrekning
09.00 - La resten av dagen starte

FROKOST
Vi samarbeider med Lett som leverer ferskpresset grønn juice, chiapudding, wraps og kaker. Ja, kaker! Hva passer vel ikke bedre å starte dagen med enn vegansk, sukkerfri, glutenfri og næringsrik kake?! Det er ekte morgenfest, det. Et fresht og næringsrikt energipåfyll mellom morgendans og neste stoppested.

Velg mellom tre forskjellige frokostpakker;
1. Juice+Chiapudding (Vegansk)
2. Juice+Wraps (Vegetarisk)
3. Juice+Kakeboks (Vegansk)

Alle frokostpakkene koster 65 kroner. Du forhåndskjøper den samtidig som du kjøper billetten din.

KAFFE
Vi har sikret oss ekstra forsyninger med god kaffe og te fra Kaffegram! Den sjarmerende, lille caféen rett ved Sagene busstopp. De skal servere vidunderlig kaffe fra Den Gyldne Bønne til 30 kroner koppen. Betal med cash eller Vipps.

PRAKTISK
- Kle deg opp, ut eller kom som du er.
- Ta med vannflaske! Vi har vann.
- Sko: uten gummisåle. Eller barbeint. Så holder gulvet vårt lenger;)
- Ta gjerne med såpebobler.
- Vi har tilgang på toaletter, et hjørne å skifte i og et klesstativ å henge fra seg på.
- Ta med en venn, kollega, ditt nyfødte barn, din gamle far, din store kjærlighet eller kom alene (som faktisk 67% av dere gjorde på forrige arrangement)!

ALLE er velkomne; det eneste kriteriet er at du skal bevege på deg. Kall det å danse. Kall det å veie frem og tilbake fra side til side. Samma det. Vi vil bare våkne opp sammen med deg!

Velkommen til en oppslukende og fri dansefest!

Vi danses,
BB-gjengen ♥

Dette arrangementet er avsluttet.

Alle arrangementer, rett i lomma

Utforsk og kjøp billetter i vår app

Hvor finner jeg billettene/varene mine?

Du finner en oversikt over dine billetter og varer du har bestilt og betalt på «Mine kjøp». Ligger det ikke her, kan du ikke regne med at dette er på plass. Skulle du mot formodning tro at du har betalt/er blitt trukket, men ikke finner igjen billettene, send en melding til support.

✕ Lukk

Hvordan henter jeg ut kjøpte varer?

QR-koden for de gjeldende billettene eller varene identifiserer at du har gjennomført et kjøp. Vis frem denne i inngang, bar eller hvor du en skal få inngang/utlevering av vare. Du kan vise den frem via skjermen på smarttelefonen din eller ved å skrive den ut på papir. Husk at denne koden er unik for den gjeldende bestillingen og gi den ikke bort til noen som ikke skal ha rett til å ta den i bruk.

✕ Lukk

Jeg har ikke fått e-post med kvittering

Dette kan skyldes at det ikke er gjort et kjøp. Sjekk «Mine kjøp» for å se om det er der. Om det ikke ligger der heller, er et kjøp ikke gjennomført og du ikke regne med å få komme inn på arrangement, utested eller hente ut vare. Skulle du mot formodning tro at du har betalt/er blitt trukket, men ikke finner igjen billettene, send en melding til support.

✕ Lukk

Jeg har glemt passordet mitt eller får melding om «Feil brukernavn eller passord»

Kommer du ikke på passord ditt, kan du gå til «Glemt passord» og legge inn epostadressen/brukernavn og trykke på «Lag nytt passord».

✕ Lukk

Hvordan bruke Tikkio på mobil?

Tikkio kan brukes med en smarttelefon, enten via app (iPhone & Android) eller via nettleser – gå til www.tikkio.com.

✕ Lukk