TANNA

Cinemateket USF
28. mars-09. april 2017
Dørene åpner kl 17:45
Dørene stenger kl 13:00
https://cinemateket-usf.no/arkiv/14867

TIR 28. MAR KL. 18.00
SØN 9. APR KL. 13.00

Tanna. Regi: Bentley Dean og Martin Butler. Australia/Vanuatu 2015. Nauvhal tale, engelsk undertekster. DCP, 1 t 44 min.

Tanna er satt til en øy sør i Stillehavet hvor Wawa, en ung jente fra en av øyas siste gjenværende stammer, forelsker seg i Dain, barnebarnet til høvdingen. Da krigen mot en nabostamme plutselig eskalerer blir Wawa uvitende lovet bort som en del av fredsforhandlingene. Dain og Wawa bestemmer seg derfor for å rømme, men blir forfulgt av fiendtlige krigere innstilt på å drepe dem. De tvinges til et umulig valg mellom sin hjerter eller stammens framtid, mens landsbyboerne kjemper for å holde på stammens tradisjoner og kultur i den nye verden.

Tanna har allerede skapt historie som Australias første nominasjon i Foreign Language-kategorien til årets Oscar-utdeling (landet har nominert 10 titler siden 1996). Filmen er basert på en sann historie og er den første spilt inn i øystaten Vanuatu med skuespillere utelukkende fra Yakel-stammen, hvorav ingen hadde sett en film før. Filmen ble skutt uten tilgang til strøm – alt utstyret var solcelledrevet, inkludert postproduksjonen. De anerkjente australske filmskaperne Martin Butler og Bentley Dean har gjennom et tett samarbeid med de innfødte jobbet videre med sitt tidligere dokumentariske verk for å skape en henrivende filmatisk fremstilling av en tradisjonsrik kultur.

Dette arrangementet er avsluttet.

Alle arrangementer, rett i lomma

Utforsk og kjøp billetter i vår app

Hvor finner jeg billettene/varene mine?

Du finner en oversikt over dine billetter og varer du har bestilt og betalt på «Mine kjøp». Ligger det ikke her, kan du ikke regne med at dette er på plass. Skulle du mot formodning tro at du har betalt/er blitt trukket, men ikke finner igjen billettene, send en melding til support.

✕ Lukk

Hvordan henter jeg ut kjøpte varer?

QR-koden for de gjeldende billettene eller varene identifiserer at du har gjennomført et kjøp. Vis frem denne i inngang, bar eller hvor du en skal få inngang/utlevering av vare. Du kan vise den frem via skjermen på smarttelefonen din eller ved å skrive den ut på papir. Husk at denne koden er unik for den gjeldende bestillingen og gi den ikke bort til noen som ikke skal ha rett til å ta den i bruk.

✕ Lukk

Jeg har ikke fått e-post med kvittering

Dette kan skyldes at det ikke er gjort et kjøp. Sjekk «Mine kjøp» for å se om det er der. Om det ikke ligger der heller, er et kjøp ikke gjennomført og du ikke regne med å få komme inn på arrangement, utested eller hente ut vare. Skulle du mot formodning tro at du har betalt/er blitt trukket, men ikke finner igjen billettene, send en melding til support.

✕ Lukk

Jeg har glemt passordet mitt eller får melding om «Feil brukernavn eller passord»

Kommer du ikke på passord ditt, kan du gå til «Glemt passord» og legge inn epostadressen/brukernavn og trykke på «Lag nytt passord».

✕ Lukk

Hvordan bruke Tikkio på mobil?

Tikkio kan brukes med en smarttelefon, enten via app (iPhone & Android) eller via nettleser – gå til www.tikkio.com.

✕ Lukk