MCCABE AND MRS. MILLER

Cinemateket USF
30. mars-02. april 2017
Dørene åpner kl 17:45
Dørene stenger kl 17:00
https://cinemateket-usf.no/arkiv/14833

TOR 30. MAR KL. 18.00
SØN 2. APR KL. 17.00

McCabe & Mrs. Miller. Regi: Robert Altman. USA 1971. Utleie: Cinematekene. Engelsk tale, utekstet. DCP, 2 t.

I den lille gruvebyen Presbyterian Church på nordvestkysten av USA åpner gambleren McCabe et bordell tidlig på 1900-tallet, etter hvert med hjelp fra den opiumavhengige Mrs. Miller.

Regissør Robert Altman skapte en slags anti-western som har noen av de tradisjonelle sjangerelementene; etablering av et nytt samfunn og entreprenørskap, samt den obligatoriske showdown-scenen, men med en moderne fortellerteknikk. Dette er kanskje også en av Altmans mer romantiske filmer. Warren Beatty og Julie Christie bærer filmen til Leonard Cohens melankolske musikk (Sisters of Mercy, The Stranger Song, The Winter Lady).

Benytt anledningen til å se denne i 4k nå når du har sjansen!

Se flere arrangement fra denne arrangøren
Billettnavn Velg antall
MCCABE AND MRS. MILLER 2. APRIL KL. 17.00 - KJØP kr80,-
MCCABE AND MRS. MILLER 2. APRIL KL. 17.00 - RESERVER kr0,-

Alle arrangementer, rett i lomma

Utforsk og kjøp billetter i vår app

Hvor finner jeg billettene/varene mine?

Du finner en oversikt over dine billetter og varer du har bestilt og betalt på «Mine kjøp». Ligger det ikke her, kan du ikke regne med at dette er på plass. Skulle du mot formodning tro at du har betalt/er blitt trukket, men ikke finner igjen billettene, send en melding til support.

✕ Lukk

Hvordan henter jeg ut kjøpte varer?

QR-koden for de gjeldende billettene eller varene identifiserer at du har gjennomført et kjøp. Vis frem denne i inngang, bar eller hvor du en skal få inngang/utlevering av vare. Du kan vise den frem via skjermen på smarttelefonen din eller ved å skrive den ut på papir. Husk at denne koden er unik for den gjeldende bestillingen og gi den ikke bort til noen som ikke skal ha rett til å ta den i bruk.

✕ Lukk

Jeg har ikke fått e-post med kvittering

Dette kan skyldes at det ikke er gjort et kjøp. Sjekk «Mine kjøp» for å se om det er der. Om det ikke ligger der heller, er et kjøp ikke gjennomført og du ikke regne med å få komme inn på arrangement, utested eller hente ut vare. Skulle du mot formodning tro at du har betalt/er blitt trukket, men ikke finner igjen billettene, send en melding til support.

✕ Lukk

Jeg har glemt passordet mitt eller får melding om «Feil brukernavn eller passord»

Kommer du ikke på passord ditt, kan du gå til «Glemt passord» og legge inn epostadressen/brukernavn og trykke på «Lag nytt passord».

✕ Lukk

Hvordan bruke Tikkio på mobil?

Tikkio kan brukes med en smarttelefon, enten via app (iPhone & Android) eller via nettleser – gå til www.tikkio.com.

✕ Lukk