PROFETEN

Cinemateket USF
04-05. april 2017
Dørene åpner kl 20:45
Dørene stenger kl 18:00
https://cinemateket-usf.no/arkiv/14877

TIR 4. APR KL. 21.00
ONS 5. APR KL. 18.00

Un prophète. Regi: Jacques Audiard. Franrike 2009. Utleie: Nasjonalbiblioteket. Fransk tale, norske undertekster. 35mm, 2 t 35 min.

Dette suverent utformede kriminaldramaet følger Malik gjennom hans 6-årige fengselsdom, fra perioden som domfelt 19-åring med liten sjanse for å overleve oppholdet, fram til hans tid som til kriminell leder i toppsjiktet. Filmens fremstilling av livet bak murene er både detaljert og autentisk, og viser en blanding av det vonde og det vakre samtidig som den tilfredsstiller (og overstiger) de forventede sjangertropene. Dette er Audiards gave som filmskaper; hans verk har røtter i kjente sjangre, men han snur og vender nok på konvensjonene til å utforme sin egen uforglemmelige nisje. Maliks kriminelle utdanning i fengsel viser seg å bli Audiards sterkeste uttalelse, i den betydning at selv om filmen er en fantastisk fengselsfilm burde Profeten også bli husket som en av de store kriminaldramaene fra det siste tiår.

Se flere arrangement fra denne arrangøren
Billettnavn Velg antall
PROFETEN 4. APRIL KL. 21.00 - KJØP kr80,-
PROFETEN 4. APRIL KL. 21.00 - RESERVER kr0,-
PROFETEN 5. APRIL KL. 18.00 - KJØP kr80,-
PROFETEN 5. APRIL KL. 18.00 - RESERVER kr0,-

Alle arrangementer, rett i lomma

Utforsk og kjøp billetter i vår app

Hvor finner jeg billettene/varene mine?

Du finner en oversikt over dine billetter og varer du har bestilt og betalt på «Mine kjøp». Ligger det ikke her, kan du ikke regne med at dette er på plass. Skulle du mot formodning tro at du har betalt/er blitt trukket, men ikke finner igjen billettene, send en melding til support.

✕ Lukk

Hvordan henter jeg ut kjøpte varer?

QR-koden for de gjeldende billettene eller varene identifiserer at du har gjennomført et kjøp. Vis frem denne i inngang, bar eller hvor du en skal få inngang/utlevering av vare. Du kan vise den frem via skjermen på smarttelefonen din eller ved å skrive den ut på papir. Husk at denne koden er unik for den gjeldende bestillingen og gi den ikke bort til noen som ikke skal ha rett til å ta den i bruk.

✕ Lukk

Jeg har ikke fått e-post med kvittering

Dette kan skyldes at det ikke er gjort et kjøp. Sjekk «Mine kjøp» for å se om det er der. Om det ikke ligger der heller, er et kjøp ikke gjennomført og du ikke regne med å få komme inn på arrangement, utested eller hente ut vare. Skulle du mot formodning tro at du har betalt/er blitt trukket, men ikke finner igjen billettene, send en melding til support.

✕ Lukk

Jeg har glemt passordet mitt eller får melding om «Feil brukernavn eller passord»

Kommer du ikke på passord ditt, kan du gå til «Glemt passord» og legge inn epostadressen/brukernavn og trykke på «Lag nytt passord».

✕ Lukk

Hvordan bruke Tikkio på mobil?

Tikkio kan brukes med en smarttelefon, enten via app (iPhone & Android) eller via nettleser – gå til www.tikkio.com.

✕ Lukk