Trænafestivalen 2017 - Overnatting Feskslo

Træna
06-08. juli 2017
Dørene åpner kl 17:00
Dørene stenger kl 02:30
mailto:feskslo@trena.net

Billetter legges ut kl. 0900, den 09. mars.

Her kan du bestille deg teltplass innendørs på Træna. Her får du teltplass innendørs, inkludert madrasser. Du kan også reservere sengetøy og håndkle via oss, slik at du slipper å ta med.

For å reservere ett telt må du kjøpe nedenfor. Da betalter du et depositum på kr. 500. Senere må du betale minimum for 2 personer i teltet, som er kr. 3200. For eventuell overnatter nr. 3 og 4 i teltet, koster det 400 kroner per stykk per Natt.

Etter at du har reservert send epost til feskslo@trena.net og fortelle
- Hvor mange dere blir i teltet
- Om hvor mange i teltet som også ønsker å leie sengetøy og handduker for oppholdet
- Du må og melde fra hvilket telt du har registeret.

Se flere arrangement fra denne arrangøren

Alle arrangementer, rett i lomma

Utforsk og kjøp billetter i vår app

Hvor finner jeg billettene/varene mine?

Du finner en oversikt over dine billetter og varer du har bestilt og betalt på «Mine kjøp». Ligger det ikke her, kan du ikke regne med at dette er på plass. Skulle du mot formodning tro at du har betalt/er blitt trukket, men ikke finner igjen billettene, send en melding til support.

✕ Lukk

Hvordan henter jeg ut kjøpte varer?

QR-koden for de gjeldende billettene eller varene identifiserer at du har gjennomført et kjøp. Vis frem denne i inngang, bar eller hvor du en skal få inngang/utlevering av vare. Du kan vise den frem via skjermen på smarttelefonen din eller ved å skrive den ut på papir. Husk at denne koden er unik for den gjeldende bestillingen og gi den ikke bort til noen som ikke skal ha rett til å ta den i bruk.

✕ Lukk

Jeg har ikke fått e-post med kvittering

Dette kan skyldes at det ikke er gjort et kjøp. Sjekk «Mine kjøp» for å se om det er der. Om det ikke ligger der heller, er et kjøp ikke gjennomført og du ikke regne med å få komme inn på arrangement, utested eller hente ut vare. Skulle du mot formodning tro at du har betalt/er blitt trukket, men ikke finner igjen billettene, send en melding til support.

✕ Lukk

Jeg har glemt passordet mitt eller får melding om «Feil brukernavn eller passord»

Kommer du ikke på passord ditt, kan du gå til «Glemt passord» og legge inn epostadressen/brukernavn og trykke på «Lag nytt passord».

✕ Lukk

Hvordan bruke Tikkio på mobil?

Tikkio kan brukes med en smarttelefon, enten via app (iPhone & Android) eller via nettleser – gå til www.tikkio.com.

✕ Lukk