Hula-Hula i Tromsø-bula

Prelaten Kro og Scene
01. april 2017
Dørene åpner kl 21:00
Dørene stenger kl 03:00
https://www.facebook.com/events/1831525930434281/

Lørdag 1. april inviterer ELSA Tromsø til "Hula-Hula i Tromsø-Bula".

Prelaten er stedet som akkurat denne kvelden vil bli fylt med palmer, hawaii-blomster, solstråler og het musikk. Finn frem sommerklærne eller noe fargerikt og kom å dans. Wihoo, det blir også Limbo-konkurranse, og vinneren vil få en bra premie.

Forhåndsbestilte billetter ligger på 50 kr. Inngang i døren vil være 100 kr, så det lønner seg å være rask å bestille på forhånd. (Betalingslink kommer!)
Ved å bestille gjennom linken nedenfor vil du få tilgang på en QR-kode som skal vises i døra for å få armbånd. Med armbåndet får du tilgang på billigere øl og drinker, og ikke minst adgang til Hawaii-hula. Det vil også bli utdelt hawaii-kranser til alle som kommer.

Kveldens dj vil være ingen ringere enn DJ Runy! Han har spilt mellom konsertene på Rakettnatt, Oktoberfesten 2016 og en haug andre events i Tromsø og resten av Norge. Dette blir bra!

Aldersgrensen er 20 år.
Velkommen :)
Vår hovedsamarbeidspartner er Advokatfirmaet Steenstrup Stordrange

Se flere arrangement fra denne arrangøren
Billettnavn Velg antall
Hula-Hula kr50,-

Alle arrangementer, rett i lomma

Utforsk og kjøp billetter i vår app

Hvor finner jeg billettene/varene mine?

Du finner en oversikt over dine billetter og varer du har bestilt og betalt på «Mine kjøp». Ligger det ikke her, kan du ikke regne med at dette er på plass. Skulle du mot formodning tro at du har betalt/er blitt trukket, men ikke finner igjen billettene, send en melding til support.

✕ Lukk

Hvordan henter jeg ut kjøpte varer?

QR-koden for de gjeldende billettene eller varene identifiserer at du har gjennomført et kjøp. Vis frem denne i inngang, bar eller hvor du en skal få inngang/utlevering av vare. Du kan vise den frem via skjermen på smarttelefonen din eller ved å skrive den ut på papir. Husk at denne koden er unik for den gjeldende bestillingen og gi den ikke bort til noen som ikke skal ha rett til å ta den i bruk.

✕ Lukk

Jeg har ikke fått e-post med kvittering

Dette kan skyldes at det ikke er gjort et kjøp. Sjekk «Mine kjøp» for å se om det er der. Om det ikke ligger der heller, er et kjøp ikke gjennomført og du ikke regne med å få komme inn på arrangement, utested eller hente ut vare. Skulle du mot formodning tro at du har betalt/er blitt trukket, men ikke finner igjen billettene, send en melding til support.

✕ Lukk

Jeg har glemt passordet mitt eller får melding om «Feil brukernavn eller passord»

Kommer du ikke på passord ditt, kan du gå til «Glemt passord» og legge inn epostadressen/brukernavn og trykke på «Lag nytt passord».

✕ Lukk

Hvordan bruke Tikkio på mobil?

Tikkio kan brukes med en smarttelefon, enten via app (iPhone & Android) eller via nettleser – gå til www.tikkio.com.

✕ Lukk