Det e vel ingen kunst? KORGEN

Korgen Samfunnshus
06. mai 2017
Dørene åpner kl 14:00
Dørene stenger kl 17:00
Arrangementet starter kl 15:00
http://palareba.com

DET E VEL INGEN KUNST?
Konsert med Eksil-Hemnesværingen Pål-Are Bakksjø som framfører egen tekst og musikk. Han er visstnok Koreapanelets fremste, og muligens eneste poet og i tillegg til gitaren har han med en bunke rykende fersk plater som ble sluppet uka før! Konserten er arrangert av KULTARR og foregår i Korgen Samfunnshus Lørdag 6.mai kl 15:00

OBS! kulturskoleelever og ungdom under 16 GRATIS!

spørsmål, send epost til: denlillekulturfabrikken(a)gmail.com

Se flere arrangement fra denne arrangøren
Billettnavn Velg antall
Pål-Are Bakksjø i Korgen samfunnshus kr100,-

Alle arrangementer, rett i lomma

Utforsk og kjøp billetter i vår app

Hvor finner jeg billettene/varene mine?

Du finner en oversikt over dine billetter og varer du har bestilt og betalt på «Mine kjøp». Ligger det ikke her, kan du ikke regne med at dette er på plass. Skulle du mot formodning tro at du har betalt/er blitt trukket, men ikke finner igjen billettene, send en melding til support.

✕ Lukk

Hvordan henter jeg ut kjøpte varer?

QR-koden for de gjeldende billettene eller varene identifiserer at du har gjennomført et kjøp. Vis frem denne i inngang, bar eller hvor du en skal få inngang/utlevering av vare. Du kan vise den frem via skjermen på smarttelefonen din eller ved å skrive den ut på papir. Husk at denne koden er unik for den gjeldende bestillingen og gi den ikke bort til noen som ikke skal ha rett til å ta den i bruk.

✕ Lukk

Jeg har ikke fått e-post med kvittering

Dette kan skyldes at det ikke er gjort et kjøp. Sjekk «Mine kjøp» for å se om det er der. Om det ikke ligger der heller, er et kjøp ikke gjennomført og du ikke regne med å få komme inn på arrangement, utested eller hente ut vare. Skulle du mot formodning tro at du har betalt/er blitt trukket, men ikke finner igjen billettene, send en melding til support.

✕ Lukk

Jeg har glemt passordet mitt eller får melding om «Feil brukernavn eller passord»

Kommer du ikke på passord ditt, kan du gå til «Glemt passord» og legge inn epostadressen/brukernavn og trykke på «Lag nytt passord».

✕ Lukk

Hvordan bruke Tikkio på mobil?

Tikkio kan brukes med en smarttelefon, enten via app (iPhone & Android) eller via nettleser – gå til www.tikkio.com.

✕ Lukk