CO2lonialNation - Giron Sámi Teáhter

Skånlandshallen
30. mars 2017
Dørene åpner kl 18:30
Dørene stenger kl 20:30
Arrangementet starter kl 19:00
http://www.samiteahter.org/forestallningar/co2lonialnation/

Dette spesielle teaterstykket hadde førpremiere på Tråante 2017. Stykket berørte dypt og på en måte som satte i gang samtaler om egne opplevelser blant publikum. CO2lonialNation tar form som en teatralsk sannhets- og forsoningskommisjon med utgangspunkt i det samiske folkets opplevelser og forhold til sine fire stater.

Spørsmål som stilles i stykket er:
Hva er kolonialisering? Kan jeg noensinne forklare det? Hvordan formidler jeg det kolonialiserte tankesettet til den som ikke har opplevd en lignende historie? Hva har hendt? Hva skjer enda? Hvordan skal andre kunne forstå hva vi snakker om, hva det innebærer å være oss? Hvorfor pågår kolonialisering fortsatt? Hvordan kan en kolonialisert nasjon bryte seg løs fra sine kolonialister?

Stykket spilles på nord- og lulesamisk, med teksting til svensk. I ensemblet regissert av Pauliina Feodoroff spiller Sarakka Gaup, Mio Negga og Elina Isrealsson.

Arrangør: Iinna ja Biras Sámiid Searvi (IBSS-NSR), i anledning foreningens 40-årsjubileum i år.

Dette arrangementet er avsluttet.

Alle arrangementer, rett i lomma

Utforsk og kjøp billetter i vår app

Hvor finner jeg billettene/varene mine?

Du finner en oversikt over dine billetter og varer du har bestilt og betalt på «Mine kjøp». Ligger det ikke her, kan du ikke regne med at dette er på plass. Skulle du mot formodning tro at du har betalt/er blitt trukket, men ikke finner igjen billettene, send en melding til support.

✕ Lukk

Hvordan henter jeg ut kjøpte varer?

QR-koden for de gjeldende billettene eller varene identifiserer at du har gjennomført et kjøp. Vis frem denne i inngang, bar eller hvor du en skal få inngang/utlevering av vare. Du kan vise den frem via skjermen på smarttelefonen din eller ved å skrive den ut på papir. Husk at denne koden er unik for den gjeldende bestillingen og gi den ikke bort til noen som ikke skal ha rett til å ta den i bruk.

✕ Lukk

Jeg har ikke fått e-post med kvittering

Dette kan skyldes at det ikke er gjort et kjøp. Sjekk «Mine kjøp» for å se om det er der. Om det ikke ligger der heller, er et kjøp ikke gjennomført og du ikke regne med å få komme inn på arrangement, utested eller hente ut vare. Skulle du mot formodning tro at du har betalt/er blitt trukket, men ikke finner igjen billettene, send en melding til support.

✕ Lukk

Jeg har glemt passordet mitt eller får melding om «Feil brukernavn eller passord»

Kommer du ikke på passord ditt, kan du gå til «Glemt passord» og legge inn epostadressen/brukernavn og trykke på «Lag nytt passord».

✕ Lukk

Hvordan bruke Tikkio på mobil?

Tikkio kan brukes med en smarttelefon, enten via app (iPhone & Android) eller via nettleser – gå til www.tikkio.com.

✕ Lukk