EN DØDSDØMT HAR RØMT

Cinemateket USF
11-12. april 2017
Dørene åpner kl 17:45
Dørene stenger kl 20:15
https://cinemateket-usf.no/arkiv/14875

TIR 11. APR KL. 18.00
ONS 12. APR KL. 20.15

Un condamné à mort s’est échappé. Regi: Robert Bresson. Frankrike 1956. Utleie: Nasjonalbiblioteket. Fransk tale, norske undertekster. 35mm, 1 t 40 min.

«I’ve told it as it happened – without embellishment.» Fra det første bildet av et minnesmerke for de 7000 fangene som døde i Montluc-fengselet bærer Robert Bressons banebrytende sjangerfilm – adaptert fra memoarene til André Devigny fra den franske motstandsbevegelsen – preg av å være en autentisk og alvorlig historie. Dokumentarisk i formen og fortsatt svært gripende, selv etter tiår med eskalerende utbryterdrama, går En dødsdømt har rømt metodisk til verks i sin fortelling om et dristig rømningsforsøk, hvor handlingen utspiller seg gjennom lavmælte samtaler i en avmålt og uoverdådig sort-hvit stil. Filmens virkelige styrke ligger i det sparsommelige filmuttrykket og dens omhyggelige øye for detaljer.

Dette arrangementet er avsluttet.

Alle arrangementer, rett i lomma

Utforsk og kjøp billetter i vår app

Hvor finner jeg billettene/varene mine?

Du finner en oversikt over dine billetter og varer du har bestilt og betalt på «Mine kjøp». Ligger det ikke her, kan du ikke regne med at dette er på plass. Skulle du mot formodning tro at du har betalt/er blitt trukket, men ikke finner igjen billettene, send en melding til support.

✕ Lukk

Hvordan henter jeg ut kjøpte varer?

QR-koden for de gjeldende billettene eller varene identifiserer at du har gjennomført et kjøp. Vis frem denne i inngang, bar eller hvor du en skal få inngang/utlevering av vare. Du kan vise den frem via skjermen på smarttelefonen din eller ved å skrive den ut på papir. Husk at denne koden er unik for den gjeldende bestillingen og gi den ikke bort til noen som ikke skal ha rett til å ta den i bruk.

✕ Lukk

Jeg har ikke fått e-post med kvittering

Dette kan skyldes at det ikke er gjort et kjøp. Sjekk «Mine kjøp» for å se om det er der. Om det ikke ligger der heller, er et kjøp ikke gjennomført og du ikke regne med å få komme inn på arrangement, utested eller hente ut vare. Skulle du mot formodning tro at du har betalt/er blitt trukket, men ikke finner igjen billettene, send en melding til support.

✕ Lukk

Jeg har glemt passordet mitt eller får melding om «Feil brukernavn eller passord»

Kommer du ikke på passord ditt, kan du gå til «Glemt passord» og legge inn epostadressen/brukernavn og trykke på «Lag nytt passord».

✕ Lukk

Hvordan bruke Tikkio på mobil?

Tikkio kan brukes med en smarttelefon, enten via app (iPhone & Android) eller via nettleser – gå til www.tikkio.com.

✕ Lukk