FEMALE PRISONER #701: SCORPION

Cinemateket USF
23-26. april 2017
Dørene åpner kl 12:45
Dørene stenger kl 20:00
https://cinemateket-usf.no/arkiv/14881

SØN 23. APR KL. 13.00
ONS 26. APR KL. 20.00

Female Prisoner #701: Scorpion. Regi: Shunya Ito. Japan 1972. Japansk tale, engelske undertekster. Digital kopi, 1 t 17 min.

Denne Japanske kultklassikeren var den største inspirasjonskilden til Quentin Tarrantinos Kill Bill (som også brukte deler av filmmusikken). Meiko Kaji spiller Naomi, kjæresten til en ambisiøs politietterforsker som bruker henne til å infiltrere en Yakuza-gjeng. Voldtatt, banket og forrådt blir Naomi kastet i et helvetes-fengsel hvor de verste fangene plager og undertrykker de gode, og de korrupte fengselsansatte trakasserer dem alle. Men vår helt er ikke så skjør som hun gir inntrykk av. Formet og smidd av omstendighetene og klar for hevn orkestrerer Naomi en rekke alvorlige «uhell» for sine fiender som kulminerer i et fengselsopprør.

Se flere arrangement fra denne arrangøren
Billettnavn Velg antall
FEMALE PRISONER #701: SCORPION 26. APRIL KL. 20.00 - KJØP kr80,-
FEMALE PRISONER #701: SCORPION 26. APRIL KL. 20.00 - RESERVER kr0,-

Alle arrangementer, rett i lomma

Utforsk og kjøp billetter i vår app

Hvor finner jeg billettene/varene mine?

Du finner en oversikt over dine billetter og varer du har bestilt og betalt på «Mine kjøp». Ligger det ikke her, kan du ikke regne med at dette er på plass. Skulle du mot formodning tro at du har betalt/er blitt trukket, men ikke finner igjen billettene, send en melding til support.

✕ Lukk

Hvordan henter jeg ut kjøpte varer?

QR-koden for de gjeldende billettene eller varene identifiserer at du har gjennomført et kjøp. Vis frem denne i inngang, bar eller hvor du en skal få inngang/utlevering av vare. Du kan vise den frem via skjermen på smarttelefonen din eller ved å skrive den ut på papir. Husk at denne koden er unik for den gjeldende bestillingen og gi den ikke bort til noen som ikke skal ha rett til å ta den i bruk.

✕ Lukk

Jeg har ikke fått e-post med kvittering

Dette kan skyldes at det ikke er gjort et kjøp. Sjekk «Mine kjøp» for å se om det er der. Om det ikke ligger der heller, er et kjøp ikke gjennomført og du ikke regne med å få komme inn på arrangement, utested eller hente ut vare. Skulle du mot formodning tro at du har betalt/er blitt trukket, men ikke finner igjen billettene, send en melding til support.

✕ Lukk

Jeg har glemt passordet mitt eller får melding om «Feil brukernavn eller passord»

Kommer du ikke på passord ditt, kan du gå til «Glemt passord» og legge inn epostadressen/brukernavn og trykke på «Lag nytt passord».

✕ Lukk

Hvordan bruke Tikkio på mobil?

Tikkio kan brukes med en smarttelefon, enten via app (iPhone & Android) eller via nettleser – gå til www.tikkio.com.

✕ Lukk