Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Gymmen Scene og Studio

Spidergawd + Bokassa// Gymmen Scene

https://www.gymmenscene.no
Organizer Gymmen Scene og Studio
Venue Nordfjordeid
Sophus Lie-vegen 1, Nordfjordeid, Norge
Date Saturday 12. February 2022
Open from 20:00 to 23:59
Min. age 18

Wow! Fredag 12. februar kan du oppleve to av dei aller tøffaste norske rockebanda - Spidergawd og Bokassa - på scena i Gymmen på same kveld!
Spidergawd
Endelig tilbake etter kunstig koma!
Spidergawd VI er spilt inn og mixet i Sørgården Studio september 2020, og er det første Spidergawd albumet med det nye medlemmet Brynjar Takle Ohr på co-lead gitar.
Bandet fant en ny liten sti etter turnéen for Spidergawd V i 2019, med to lead gitarer, og med oppstandelsen av Rolf Martin Snustads Saxofon. Snustad sluttet nemlig etter turnéen i 2019, men kom tilbake etter å ha innsett at livet uten hard rock rett og slett ble for hardt å leve.
Spidergawd VI fortsetter på tråden fra IV og V, og der Bassist Hallvard Gaardløs var co-pilot på låtskriving på IV og V, er det new kid, Brynjar Takle Ohr, som har sittet i sidesetet på Spidergawd VI.
Bandet fortsetter å ha den siste utgivelsen som favoritt som vanlig, men innholdet må uansett godkjennes av lytteren etterhvert som tiden går.
Er det det beste albumet? Vi mener det.
Bokassa
Powertrioen Bokassa forener flere av rockens undersjangere til sin egen unike “stonerpunk”. Bandet har gitt ut to kritikerroste album, flere EPer og spilt på flere av Norges største festivaler (Øya, Malakoff, Stavernfestivalen) og over hele landet. Den selvutgitte debutplaten “Divide & Conquer” ble kåret til et av 2017s beste debutalbum av ærverdige Metal Hammer UK og et av det siste tiårs beste norske album av Gaffa. I 2019 spilte bandet support for Metallica, sammen med Ghost, på deres “Worldwired”-turné, tett fulgt av egen Europaturné senere på året og Spellemannsnominasjon året etter. I fjor signerte bandet med det østerriske storselskapet Napalm Records (Monster Magnet, Andrew W.K, W.A.S.P) for et kommende tredjealbum.

ID: 18 år

Dører: 20:00
Show: 21:00

Wow! Fredag 12. februar kan du oppleve to av dei aller tøffaste norske rockebanda - Spidergawd og Bokassa - på scena i Gymmen på same kveld!
Spidergawd
Endelig tilbake etter kunstig koma!
Spidergawd VI er spilt inn og mixet i Sørgården Studio september...

Ticket name Choose amount
Enkeltbillett - ordinær 390,00 NOK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve