Roar Brekke // Sans Pub

Sans Pub
25. mars 2017
Dørene åpner kl 19:00
Dørene stenger kl 03:00
https://www.sanspub.no/

Roar Brekke ble for ”All verdens tid” nominert til ”beste standupkomiker 2016” av Nrk Komiprisen. Han fikk strålende mottagelse og 13 forestillinger på Ole Bull i Bergen, siden har det blitt enda 50 forestillinger på scener landet rundt.
Nå er vi stolte av å ha dette som første helaftens stand up show hos oss!
Brekke er kjent for sine herlige observasjoner – det får du her også.
Han fabulerer rundt tidsklemma, 40 tv-kanaler, lynraske fluer – og ferdig utblandet saft. Hvordan var det før? Med tallskivetelefoner, ”Trim for eldre” på tv og bilturer i ”boble” med far røykende bak rattet? Showet har fått mye skryt for å treffe bredt, både yngre og godt voksne. Noen svar, mange latterbrøl - pluss flere ubetalelige fysiske innslag - det kan vi garantere!
20 År
Dørene åpner 1900

Dette arrangementet er avsluttet.

Alle arrangementer, rett i lomma

Utforsk og kjøp billetter i vår app

Hvor finner jeg billettene/varene mine?

Du finner en oversikt over dine billetter og varer du har bestilt og betalt på «Mine kjøp». Ligger det ikke her, kan du ikke regne med at dette er på plass. Skulle du mot formodning tro at du har betalt/er blitt trukket, men ikke finner igjen billettene, send en melding til support.

✕ Lukk

Hvordan henter jeg ut kjøpte varer?

QR-koden for de gjeldende billettene eller varene identifiserer at du har gjennomført et kjøp. Vis frem denne i inngang, bar eller hvor du en skal få inngang/utlevering av vare. Du kan vise den frem via skjermen på smarttelefonen din eller ved å skrive den ut på papir. Husk at denne koden er unik for den gjeldende bestillingen og gi den ikke bort til noen som ikke skal ha rett til å ta den i bruk.

✕ Lukk

Jeg har ikke fått e-post med kvittering

Dette kan skyldes at det ikke er gjort et kjøp. Sjekk «Mine kjøp» for å se om det er der. Om det ikke ligger der heller, er et kjøp ikke gjennomført og du ikke regne med å få komme inn på arrangement, utested eller hente ut vare. Skulle du mot formodning tro at du har betalt/er blitt trukket, men ikke finner igjen billettene, send en melding til support.

✕ Lukk

Jeg har glemt passordet mitt eller får melding om «Feil brukernavn eller passord»

Kommer du ikke på passord ditt, kan du gå til «Glemt passord» og legge inn epostadressen/brukernavn og trykke på «Lag nytt passord».

✕ Lukk

Hvordan bruke Tikkio på mobil?

Tikkio kan brukes med en smarttelefon, enten via app (iPhone & Android) eller via nettleser – gå til www.tikkio.com.

✕ Lukk