Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Næringslivsutvalget ved NTNU Handelshøyskolen

SOLD OUT

Karrieredagsforedrag: Harald Eia

http://nu-ntnu.no
Organizer Næringslivsutvalget ved NTNU Handelshøyskolen
Venue NTNU Handelshøyskolen
NTNU Handelshøyskolen
Date Thursday 23. September 2021
Open from 09:25 to 09:40
Show starts 09:45

Harald Eia er mest kjent som skuespiller, komiker og radio- og tv-programleder. Han er ikke bare en underholder men også en kunnskapsrik mann. På universitetet i Oslo tok han fag som filosofi, matematikk, data grunnfag og endte opp med en grad som sosiolog. I tillegg til dette er han forfatter og driver med improvisasjonsteater.

Han er allikevel mest kjent gjennom underholdningsbransjen der han har laget humorprogrammer både på TV og radio som: “Lille Lørdag, Åpen post, Uti vår hage, Team Antonsen, Tazte Priv” og ikke minst “Brille”. I tillegg til dette står han også bak de populærvitenskapelige TV- og radioprogrammer som “Hjernevask” og “Sånn er du og Sånn er Norge” på NRK. I 2010 fikk han Fritt Ords honnør og Mensa Norges pris for TV-serien «hjernevask». I tillegg har programmet “Brille” blitt nominert til Gullruten 2016 for Best mannlige programleder og Publikumsprisen, samt Gullruten 2018 for (igjen) Beste mannlige programleder.

Foredraget til Eia skal fortelle oss om “Mysteriet med Norges utrolige suksess”. Nordmenn kan nemlig høre at de blir oppfattes som frustrerte og sutrete, konformerte og ufrie. Arbeidstakere er late og bortskjemte, og Janteloven gjør at det ikke er mulig å tjene mye penger i Norge. Disse fordommene skal Harald motbevise, og underbygget av statistikk og fakta skal vi får en forklaring på hvordan det norske samfunn kanskje er det mest vellykkede samfunn som noen gang har eksistert. Dette foredraget handler om et svært spennende tema du ikke vil gå glipp av!

Harald Eia er mest kjent som skuespiller, komiker og radio- og tv-programleder. Han er ikke bare en underholder men også en kunnskapsrik mann. På universitetet i Oslo tok han fag som filosofi, matematikk, data grunnfag og endte opp med en grad som sosiolog. I tillegg til dette...

Ticket name Choose amount
Karrieredagsforedrag: Harald Eia 0 NOK

SOLD OUT

Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve