OLDBOY

Cinemateket USF
18-30. april 2017
Dørene åpner kl 20:15
Dørene stenger kl 17:00
https://cinemateket-usf.no/arkiv/14885

TIR 18. APR KL. 20.30
SØN 30. APR KL. 17.00

Oldboy. Regi: Park Chan-wook. Sør-Korea 2003. Utleie: NFK. Koreansk tale, norske undertekster. 35mm, 1 t 59 min.

Blodig, brutal, banebrytende og briljant. Vi henter frem igjen en av de beste filmene fra 00-tallet. Oldboy er full av visuelle nyskapninger, støttet av bemerkelsesverdig foto. Lyssettingen, mørk og majestetisk, så vel som musikken, en blodig blanding av vals, tango og tekno, bidrar til filmens overskuddsestetikk.

En ganske ordinær mann blir uten forklaring kidnappet og holdt fanget i femten lange år. Han får vite at kona er drept og han selv mistenkt for udåden. Han sverger hevn, men aner ikke mot hvem, eller hvorfor. Som tilskuere er vi hensatt til hans perspektiv, og føler uvissheten, angsten og sinnet på kroppen. Når mannen like uforklarlig omsider settes fri, starter den avsindige jakten på svarene – som ender med en vidunderlig troverdig twist.

Se flere arrangement fra denne arrangøren
Billettnavn Velg antall
OLDBOY 18. APRIL KL. 20.30 - KJØP kr80,-
OLDBOY 18. APRIL KL. 20.30 - RESERVER kr0,-
OLDBOY 30. APRIL KL. 17.00 - KJØP kr80,-
OLDBOY 30. APRIL KL. 17.00 - RESERVER kr0,-

Alle arrangementer, rett i lomma

Utforsk og kjøp billetter i vår app

Hvor finner jeg billettene/varene mine?

Du finner en oversikt over dine billetter og varer du har bestilt og betalt på «Mine kjøp». Ligger det ikke her, kan du ikke regne med at dette er på plass. Skulle du mot formodning tro at du har betalt/er blitt trukket, men ikke finner igjen billettene, send en melding til support.

✕ Lukk

Hvordan henter jeg ut kjøpte varer?

QR-koden for de gjeldende billettene eller varene identifiserer at du har gjennomført et kjøp. Vis frem denne i inngang, bar eller hvor du en skal få inngang/utlevering av vare. Du kan vise den frem via skjermen på smarttelefonen din eller ved å skrive den ut på papir. Husk at denne koden er unik for den gjeldende bestillingen og gi den ikke bort til noen som ikke skal ha rett til å ta den i bruk.

✕ Lukk

Jeg har ikke fått e-post med kvittering

Dette kan skyldes at det ikke er gjort et kjøp. Sjekk «Mine kjøp» for å se om det er der. Om det ikke ligger der heller, er et kjøp ikke gjennomført og du ikke regne med å få komme inn på arrangement, utested eller hente ut vare. Skulle du mot formodning tro at du har betalt/er blitt trukket, men ikke finner igjen billettene, send en melding til support.

✕ Lukk

Jeg har glemt passordet mitt eller får melding om «Feil brukernavn eller passord»

Kommer du ikke på passord ditt, kan du gå til «Glemt passord» og legge inn epostadressen/brukernavn og trykke på «Lag nytt passord».

✕ Lukk

Hvordan bruke Tikkio på mobil?

Tikkio kan brukes med en smarttelefon, enten via app (iPhone & Android) eller via nettleser – gå til www.tikkio.com.

✕ Lukk