THE BLUES BROTHERS

Cinemateket USF
20-23. april 2017
Dørene åpner kl 19:45
Dørene stenger kl 17:00
https://cinemateket-usf.no/arkiv/14839

TOR 20. APR KL. 20.00
SØN 23. APR KL. 17.00

The Blues Brothers. Regi: John Landis. USA 1980. Utleie: Cinematekene. Engelsk tale, utekstet. DCP, 2 t 12 min.

John Belushi og Dan Aykroyd spiller i John Landis’ klassiker brødrene Jake og Elwood, som i et forsøk på å forhindre nedleggelsen av barnehjemmet de to vokste opp i, vekker til live sitt gamle band. Konsertene deres skal sørge for penger i kassa, men utløser i stedet en voldsom krangel og en vill flukt. Blues-brødrene, akkompagnert av musikere som CabCalloway, Aretha Franklin, Ray Charles, John Lee Hooker og James Brown, må stikke av fra både politi, nynazister, orkester og eks-damer.

Se flere arrangement fra denne arrangøren
Billettnavn Velg antall
THE BLUES BROTHERS 20. APRIL KL. 20.00 - KJØP kr80,-
THE BLUES BROTHERS 20. APRIL KL. 20.00 - RESERVER kr0,-
THE BLUES BROTHERS 23. APRIL KL. 17.00 - KJØP kr80,-
THE BLUES BROTHERS 23. APRIL KL. 17.00 - RESERVER kr0,-

Alle arrangementer, rett i lomma

Utforsk og kjøp billetter i vår app

Hvor finner jeg billettene/varene mine?

Du finner en oversikt over dine billetter og varer du har bestilt og betalt på «Mine kjøp». Ligger det ikke her, kan du ikke regne med at dette er på plass. Skulle du mot formodning tro at du har betalt/er blitt trukket, men ikke finner igjen billettene, send en melding til support.

✕ Lukk

Hvordan henter jeg ut kjøpte varer?

QR-koden for de gjeldende billettene eller varene identifiserer at du har gjennomført et kjøp. Vis frem denne i inngang, bar eller hvor du en skal få inngang/utlevering av vare. Du kan vise den frem via skjermen på smarttelefonen din eller ved å skrive den ut på papir. Husk at denne koden er unik for den gjeldende bestillingen og gi den ikke bort til noen som ikke skal ha rett til å ta den i bruk.

✕ Lukk

Jeg har ikke fått e-post med kvittering

Dette kan skyldes at det ikke er gjort et kjøp. Sjekk «Mine kjøp» for å se om det er der. Om det ikke ligger der heller, er et kjøp ikke gjennomført og du ikke regne med å få komme inn på arrangement, utested eller hente ut vare. Skulle du mot formodning tro at du har betalt/er blitt trukket, men ikke finner igjen billettene, send en melding til support.

✕ Lukk

Jeg har glemt passordet mitt eller får melding om «Feil brukernavn eller passord»

Kommer du ikke på passord ditt, kan du gå til «Glemt passord» og legge inn epostadressen/brukernavn og trykke på «Lag nytt passord».

✕ Lukk

Hvordan bruke Tikkio på mobil?

Tikkio kan brukes med en smarttelefon, enten via app (iPhone & Android) eller via nettleser – gå til www.tikkio.com.

✕ Lukk