Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
VATERLAND BAR & SCENE AS

Maktkamp // Vaterland

https://www.facebook.com/events/3100154723603092
Organizer VATERLAND BAR & SCENE AS
Venue Vaterland
Brugata 9, Oslo, Norge
Date Friday 29. October 2021
Open from 20:00 to 03:00
Show starts 21:00

Maktkamp
Vaterland
Fredag 29. Oktober
20:00 // 215.- Ink avg. // 20 år
-----------------------------
-----------------------------
Etter å egenhendig ha skapt et rødt skifte i norsk politikk med superhits som “Dressmann” og “Parter Privat Sektor”, har hardrockbandet MAKTKAMP endelig begynt å spille live igjen. Med første gjenåpningsgig vel blåst foran et fullsatt Sub Scene under Musikkfest Oslo, vender energiensemblet tilbake til den røddigste arenaen, hvor de også hadde sin ilddåp i februar 2020, nemlig selveste Vaterland.

MAKTKAMP står på frontlinjene og kjemper med musikken som våpen for å redde en verden som har blitt nedsyltet av influensere og dressmenn. Med sin voldsomme tilstedeværelse og kraftfulle uttrykk skjærer de gjennom den hvite støyen, med solidaritet, entusiasme og intens melodisk punk, hardcore og hardrock.

Musikken blør ut til publikum gjennom bandets utrettelige frontfigur, som growler på innlandsk-nordnorsk, og drives frem av intense, raske trommer, en dronende bass og steilende melodiske gitarer. Dette skaper et heseblesende uttrykk som kan gi assosiasjon til artister som Kvelertak, Ondt Blod og The Good the Bad and the Zugly.

MAKTKAMP er lanserte seg selv i februar 2020 med sin selvtitulerte EP. Nøyaktig en pandemi senere står bandet igjen og banker på døra, med et heftig 10-spors debutalbum på trappene og halvannet år med elendighet som de skal få utløp for. Gå ikke glipp av tidenes entusiasmebonanza på Vaterland 29. oktober!

Links to artist

Maktkamp
Vaterland
Fredag 29. Oktober
20:00 // 215.- Ink avg. // 20 år
-----------------------------
-----------------------------
Etter å egenhendig ha skapt et rødt skifte i norsk politikk med superhits som “Dressmann” og...

Ticket name Choose amount
Maktkamp // Vaterland 215 NOK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve