Konsert: Venner + KIÆR

Vaktbua Odderøya
30. March 2017
Doors open at 21:00
Doors closes at 23:00
Event starts at 21:00
http://www.Facebook.com/Kulturbua/

Har du ingen Venner? Synd for deg. Nå har du sjansen. Enten du er arbeidsledig og bruker dagene på å telle fliser på baderomsgulvet, eller jobben din går ut på å prøve å la være å kvele alle kundene dine med de jævla plastposene, kan det være godt å ha noen Venner å prate med – selv om de kanskje ikke har svaret på alt.

Trondheimsbandet ”Venner” har i løpet av det siste året dukket opp på mange små og store scener i Trondheims regionen. De ble valgt som et av bandene til å hedre The Aller Værste på Byscenen og solte ut albumreleasen på Sukkerhuset i Trondheim, da de spilte på isfit-festivalen i Oslo eller da de varmet opp for Biru Baby. Nå kommer de for å erobre Vestlandet og Sørlandet.

Venners intense og mystiske konsertopplevelser har allerede rukket å bli snakkis i trønderhovedstaden. Gå ikke glipp av dette!

”(...) det var vanskelig å forutse hva jeg hadde i vente, men jeg ble regelrett slått i bakken av hvor ufattelig bra det var. Det var rå energi, nifs stemning, høyt volum og sinnsykt fet musikk.” – Dusken.no

«Venner er komplekst, drivende, rart, og jævlig tøft!»
– Chris Erichsen, The Aller Værste

This event has concluded already.