Jon Langford

Chagall
04. mai 2017
Dørene åpner kl 19:00
Dørene stenger kl 01:30
Arrangementet starter kl 20:30
https://www.facebook.com/bgood.as/?ref=bookmarks

Den internasjonalt anerkjente «singer/songwriter» og visuelle kunstneren Jon Langford ble født i Wales, men har bodd i Chicago i snart 20 år. Han er en karismatisk og svært underholdende artist hvis musikk karriere startet opp som «front man» i The Mekons, bandet fra «the first wawe of British Punk». Men i The Mekons spiller de ikke bare punk rock, de roter rundt i genrene country, reggae, carbaret, folk og alt annet de kan komme over. Bandet som runder 40 år i år (1977 – 2017) kommer til arrangere sin egen festival for feire jubileet «The Mekonville» i Suffolk 28., 29., og 30. juli, 2017.

Med The Mekons har Jon utgitt 20 album siden 1979 ... men siden ett band aldri var nok for Jon Langford er han også aktiv som «front man» og har vært med å starte:

• The Three Johns
• The Waco Brothers
• Pine Valley Cosmonauts
• Solo – and Skull Orchard
• Men of Gwent
• Bad Luck Jonathan


Det er vanskelig å henvise Jon Langford som solo artist og «singer/songwriter» til en bestemt genre. Han er både rock, country, folk, Americana og punk rock, med andre ord meget allsidig, og han kan plutselig kaste seg ut i en Tom Jones «tribute». Du vil alltid huske at du vært på Jon Langford konsert! Han må bare oppleves!

Jon Langford er også en meget kjent og respektert visuell kunstner, spesielt kjent for sine «multi-layered» portretter av legendariske country stjerner slik som Hank Williams, Patsy Cline, Johnny Cash etc., (se over). Hans billedserie «Nashville Radio» henger i Country Music Hall and Fame i Nashville.

Resymeet til Jon Langford er stort og innholdsrikt:

• Hans multimedia music/spoken-word/video performance «The Executioner’s last Song».
• Illustratør av tegneserien stripen «Great Pop Things» under pseudonymet Chuck Death, som var ukentlig publisert i aviser i Los Angeles og Chicago.
• CD «cover art» for kjente artister som f. eks Buddy Guy og Chet O’Keefe
• «Cover art» til biografien om Hank Williams liv og legende «The Hank Williams Reader».
• «Co-host» av det ukentlige radioprogrammet «The Eclectic Company» in Chicago.
• Jon Langford spiller store musikkfestivaler så som SXSW (South by Southwest) in Austin, TX, og Hardly Strictly Bluegrass Festival i San Francisco.

BILLETTER: Baren på Chagall og i Logen Bar CC KR 200,- pr. person
Tikkio.com

Billettnavn Velg antall
Jon Langford kr200,-

Alle arrangementer, rett i lomma

Utforsk og kjøp billetter i vår app

Hvor finner jeg billettene/varene mine?

Du finner en oversikt over dine billetter og varer du har bestilt og betalt på «Mine kjøp». Ligger det ikke her, kan du ikke regne med at dette er på plass. Skulle du mot formodning tro at du har betalt/er blitt trukket, men ikke finner igjen billettene, send en melding til support.

✕ Lukk

Hvordan henter jeg ut kjøpte varer?

QR-koden for de gjeldende billettene eller varene identifiserer at du har gjennomført et kjøp. Vis frem denne i inngang, bar eller hvor du en skal få inngang/utlevering av vare. Du kan vise den frem via skjermen på smarttelefonen din eller ved å skrive den ut på papir. Husk at denne koden er unik for den gjeldende bestillingen og gi den ikke bort til noen som ikke skal ha rett til å ta den i bruk.

✕ Lukk

Jeg har ikke fått e-post med kvittering

Dette kan skyldes at det ikke er gjort et kjøp. Sjekk «Mine kjøp» for å se om det er der. Om det ikke ligger der heller, er et kjøp ikke gjennomført og du ikke regne med å få komme inn på arrangement, utested eller hente ut vare. Skulle du mot formodning tro at du har betalt/er blitt trukket, men ikke finner igjen billettene, send en melding til support.

✕ Lukk

Jeg har glemt passordet mitt eller får melding om «Feil brukernavn eller passord»

Kommer du ikke på passord ditt, kan du gå til «Glemt passord» og legge inn epostadressen/brukernavn og trykke på «Lag nytt passord».

✕ Lukk

Hvordan bruke Tikkio på mobil?

Tikkio kan brukes med en smarttelefon, enten via app (iPhone & Android) eller via nettleser – gå til www.tikkio.com.

✕ Lukk