Beatles-konsert med KorHenne og Rubber Soul // Teaterfabrikken

Teaterfabrikken
06. mai 2017
Dørene åpner kl 19:30
Dørene stenger kl 01:00
Arrangementet starter kl 20:30

Beatles-konsert med KorHenne og Rubber Soul

KorHenne inviterer til Beatles-konsert på Teaterfabrikken lørdag 6. mai 2017. Med oss har vi bandet Rubber Soul fra Sula.

KorHenne er et ungt kor med 30 glade damer, som har sunget sammen i fem år. Askjell Molvær er dirigent, og koret har sine medlemmer fra Ålesund og Sula. Molvær akkompagnerer koret fast, i tillegg står han bak flere av arrangementene og komposisjonene.

Bandet Rubber Soul er et Langevågsband som har spilt Beatles-låter siden oppstarten i 2004. Rubber Soul består av Asbjørn Vågnes (gitar og vokal), Peter Hestholm (bass), Per Louis Olsen (vokal og munnspill), Erik Vågnes (gitar og vokal), Jan Gunnar Brathaug (trommer). Konferansier Olav Elling Gausdal vil lede oss gjennom kvelden med kjente og mindre kjente Beatles-låter

KorHenne ønsker velkommen til en helaften med god stemning og en hyggelig konsertopplevelse på Teaterfabrikken!

Dato: Lørdag 6.mai
Dørene åpner: 19:30
Konsertstart: 20:30

Se flere arrangement fra denne arrangøren
Billettnavn Velg antall
Billett kr250,-

Alle arrangementer, rett i lomma

Utforsk og kjøp billetter i vår app

Hvor finner jeg billettene/varene mine?

Du finner en oversikt over dine billetter og varer du har bestilt og betalt på «Mine kjøp». Ligger det ikke her, kan du ikke regne med at dette er på plass. Skulle du mot formodning tro at du har betalt/er blitt trukket, men ikke finner igjen billettene, send en melding til support.

✕ Lukk

Hvordan henter jeg ut kjøpte varer?

QR-koden for de gjeldende billettene eller varene identifiserer at du har gjennomført et kjøp. Vis frem denne i inngang, bar eller hvor du en skal få inngang/utlevering av vare. Du kan vise den frem via skjermen på smarttelefonen din eller ved å skrive den ut på papir. Husk at denne koden er unik for den gjeldende bestillingen og gi den ikke bort til noen som ikke skal ha rett til å ta den i bruk.

✕ Lukk

Jeg har ikke fått e-post med kvittering

Dette kan skyldes at det ikke er gjort et kjøp. Sjekk «Mine kjøp» for å se om det er der. Om det ikke ligger der heller, er et kjøp ikke gjennomført og du ikke regne med å få komme inn på arrangement, utested eller hente ut vare. Skulle du mot formodning tro at du har betalt/er blitt trukket, men ikke finner igjen billettene, send en melding til support.

✕ Lukk

Jeg har glemt passordet mitt eller får melding om «Feil brukernavn eller passord»

Kommer du ikke på passord ditt, kan du gå til «Glemt passord» og legge inn epostadressen/brukernavn og trykke på «Lag nytt passord».

✕ Lukk

Hvordan bruke Tikkio på mobil?

Tikkio kan brukes med en smarttelefon, enten via app (iPhone & Android) eller via nettleser – gå til www.tikkio.com.

✕ Lukk