Matfestivalen i Numedal 2017

Rollag stasjon, midt i hjertet av Numedal
30. June-01. July 2017
Doors open at 14:00
Doors closes at 01:00
http://www.matopplevelserinumedal.no

This event has concluded already.

Velkommen til Numedal - kanskje Norges minst kjente men aller flotteste og mest uberørte dal.
Festivalen er i Rollag sentrum, ca 1 time fra Kongsberg på FV 40 retning Geilo. Matfestivalen i Numedal fyller 5 år og vi feirer med spennende, kreativ og velsmakende 5-retters lokalmatmeny som serveres med et morsomt mat-teater i restaurant-teltet. Lørdag blir det også perrongfest og pub m. lokalt øl og pølser, konsert på godsvognscenen med det forrykende "irske" bandet Killieburne Brae. Fredag blir det foredrag og lørdag guidet tur i Trillemarka med Trond og Heidi fra Villmarksveteranen. Begge dager er det salgsboder med lokalmat, festivalkafè, minikurs i ølbrygging, klingbaking, kappmjølking og leker.
Hvis du ønsker å bo i gangavstand til festivalen inviterer vi til å campe på Rollag skole, ta med telt, campingvogn eller bobil. Vil holder toaletter og dusj og strøm. Hjertelig velkommen til å smake på Numedal :)

Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve