Astrosaur!

Vaktbua Odderøya
13. mai 2017
Dørene åpner kl 21:00
Dørene stenger kl 02:00
Arrangementet starter kl 22:00
https://www.facebook.com/Kulturbua/

Astrosaur er en instrumental powertrio fra Oslo. Med store mengder fuzz og et hypnotisk liveshow utforsker bandet ukjente soniske galakser.

24. mars slapp Astrosaur sin første single «Yugen». I april kommer debutalbumet «Fade In // Space Out» på det Bergensbaserte plateselskapet Bad Vibes. I mai drar Astrosaur på turné og det hele avsluttes på Krøsset i Oslo 26. mai.

Metal Hammer Germany oppsummerer Astrosaur på følgende måte:
“One of the biggest surprises of the festival was surely the acclaimed show of the young trio Astrosaur. Instrumental post-rock doesn’t even come close to do the band justice. The influences that have found their way into the sound landscapes are simply too copious. Sometimes spherically drifting, sometimes jazzily expansive, sometimes bluesy jamming, sometimes dynamically restrained, sometimes heavily dooming – even references to early Mastodon and The Ocean’s instrumental masterpiece Pelagial can be found. (…) Friends of experimental instrumental music should definitely keep this band on their radar.”

Se flere arrangement fra denne arrangøren
Billettnavn Velg antall
Astrosaur! kr150,-

Alle arrangementer, rett i lomma

Utforsk og kjøp billetter i vår app

Hvor finner jeg billettene/varene mine?

Du finner en oversikt over dine billetter og varer du har bestilt og betalt på «Mine kjøp». Ligger det ikke her, kan du ikke regne med at dette er på plass. Skulle du mot formodning tro at du har betalt/er blitt trukket, men ikke finner igjen billettene, send en melding til support.

✕ Lukk

Hvordan henter jeg ut kjøpte varer?

QR-koden for de gjeldende billettene eller varene identifiserer at du har gjennomført et kjøp. Vis frem denne i inngang, bar eller hvor du en skal få inngang/utlevering av vare. Du kan vise den frem via skjermen på smarttelefonen din eller ved å skrive den ut på papir. Husk at denne koden er unik for den gjeldende bestillingen og gi den ikke bort til noen som ikke skal ha rett til å ta den i bruk.

✕ Lukk

Jeg har ikke fått e-post med kvittering

Dette kan skyldes at det ikke er gjort et kjøp. Sjekk «Mine kjøp» for å se om det er der. Om det ikke ligger der heller, er et kjøp ikke gjennomført og du ikke regne med å få komme inn på arrangement, utested eller hente ut vare. Skulle du mot formodning tro at du har betalt/er blitt trukket, men ikke finner igjen billettene, send en melding til support.

✕ Lukk

Jeg har glemt passordet mitt eller får melding om «Feil brukernavn eller passord»

Kommer du ikke på passord ditt, kan du gå til «Glemt passord» og legge inn epostadressen/brukernavn og trykke på «Lag nytt passord».

✕ Lukk

Hvordan bruke Tikkio på mobil?

Tikkio kan brukes med en smarttelefon, enten via app (iPhone & Android) eller via nettleser – gå til www.tikkio.com.

✕ Lukk