Down By The River

Kvinesdal Sentrum/årets folkefest i bygda
01. juli 2017
Dørene åpner kl 20:00
Dørene stenger kl 02:00

RABALDERS : Bygdemusikk-duo bestående av Øyvind Eikre og Harald Undheim fra Rogaland. Variert dansemusikk med hovedvekt på country, danseband og gamle hits.

CLEARWATERS: Har gleden av å presentere ny vokalist fra februar 2015 - Gil Edwards. Gil har bodd og virket som artist i over 30 år i både USA og Norge. Han ble først kjent i Norge som bassisten til Marius Müller i bandet "Små Hender". Siden har han gitt ut to egne skiver og turnert i Sunnmøre hvor han er bosatt. Gil og kona bor i Skodje utenfor Ålesund hvor de har pusset opp et gammelt skolehus. Til daglig driver han eget skomakerverksted, så han spiller på flere strenger, bokstavelig talt.

Gil vokste opp i Oregon hvor han tidlig ble interessert i musikken i USA på 70-tallet. Også CCR. Han har spilt på samme festival som Tom Fogerty - John Fogertys bror. Han har jamma med musikere fra Cannes Heat og spilt med Spencer Davis. Gil er en rutinert sanger og musiker med riktig "sound" som får bandet til å låte veldig autentisk. Selv mener han at han ser ut som en julenisse, men han ser mer ut som "ZZ Top goes CCR"!

Clearwaters med Creedence Night - a Tribute to John Fogerty har vært på veien i 17 år. Kanskje landets lengstlevende tributeband?
Historie

LUXUS LEVERPOSTEI: Har holdt på siden 1991, her kan du lese en del av historien:

Rølpebandet Luxus Leverpostei fra Kvinesdal i Vest Agder startet i 1991. Navnet på bandet tok de fra en leverpostei boks som lå i kjøleskapet. De fire første medlemmene i Luxus Leverpostei var:

Bob Kåre: gitar, vokal.
Rolluf: gitar, vokal.
Dennis: bass, vokal.
Kjell Are Heiland: trommer.

I 1992 ga Luxus Leverpostei ut sin første kassett. Rolluf sluttet i bandet, og Stålull kom inn på gitar. Kjell Are sluttet også etter en liten stund og Johnny kom inn på trommene. En ny kassett ble utgitt i 1993. Enda en ny kassett ble utgitt i 1994, som het: Generelt Piss Preik. Kassettene solgte hele 3000 eksemplarer bare i hjembygda Kvinesdal.

1996:
I 1996 kom først singlen: Dra te hælvete. Så kom debut cd'en Absolute Bullshit, cd'en inneholdt sangen: En god gammeldags hore, som de måtte fjerne. Omtrent på samme tid krevde Absolute Music at de skulle skifte navn på cd'en. Da ble navnet på cd'en: 100% Bullshit. Cd'en lå et halvt år på vg-lista, og solgte over 40 000 eksemplarer. I 1996 kom et nytt medlem i bandet: Gerry på keyboard.

1997:
I 1997 kom først singlen: Dagdrøm. Så cd'en Bare Ræva. I okt/nov. var Luxus Leverpostei i London og spilte inn julesinglen: Øl & Syltaflesk, som kom ut desember 1997. Singlen solgte over 7 000 eksemplarer.
10 desember 1997 var Luxus Leverpostei på Nettavisen Tett på Nett.

1998 - 1999:
April 1998 kom techno cd'en: Load Error. 20 may 1998 var Luxus Leverpostei på VG Tett på nett. Samme dag som de fikk gullplate for Bare Ræva. 14 september 1998 kom cd'en: Hebd. Rett etter utgivelsen sluttet Johnny. Mike, Oliver, Kenneth og Kniksen spilte trommer i hver sine korte perioder. Kenneth har spilt sammen med Bob Kåre i Hearthless i flere år. Kniksen har spilt sammen med Bob Kåre i Crush.

August 1999 kom en ny trommis: Tommy Jackson fra Kristiansand inn i bandet. Han er en veldig dyktig perkusjonist, og han har løftet Luxus Leverpostei musikalsk.

2000:
Februar 2000 gikk Luxus Leverpostei i studio og spilte inn en ny cd, august 2000 slippes den: Tarmgass den beste cd'en de noen gang har utgitt (synes jeg). Etter en kort periode ble cd'en stoppet.
September 2000 sluttet Dennis, etter ni år i bandet. Stålull gikk over på bass, men tilbake til gitaren igjen da Stonehead kom inn på bass. Stonehead har vært med siden november 2000.

2001 - 2002:
Mai 2001 kom singlen: The Big Big Brother. Singlen ble stoppa, pga at de brukte Big Brother logoen.

August 2001 kom Luxus Leverpostei ut med samle-cd'en The Greatest Shits.

Juni 2001 reiste Gerry til Australia for å studere. Mens han var vekke var det Bingo som spilte keyboard istedenfor, når han begynte å studere, ble det DEO som kom på keyboard, DEO's første jobb med Luxus Leverpostei var 6 oktober 2001 i Ølen. Gerry kom hjem igjen november 2001 og spilte sammen med gutta til februar, hans siste jobb før han reiste tilbake til Australia 19 februar var 16 februar 2002 i Feiring. DEO var på plass igjen 21 februar i Haugesund, og han spilte med gutta frem til juni 2002...
16 juni til 23 juli 2002 var Gerry hjemme, og gjor noen konserter sammen med Luxus. DEO kom tilbake på synthen i august. Deo's siste jobb med Luxus Leverpostei var på realizepartyet i Flekkefjord 2 november 2002. 3 desember 2002 kom Gerry hjem og var ferdig med studiene. Og ble med Luxus på vegen igjen.

Mandag 28 oktober 2002 var Stålull og Bob Kåre på sone2 på tv2, de mottok platina for 100%Bullshit, for 50 000 solgte. Samme dag kom cd'en "Festen blir ikke helt den sammen uten..." Realizepartyet for cd'en fant sted på Grand Hotell i Flekkefjord 2 november. Onsdag 6 november var Luxus Leverpostei gjester i Sone2 på Tv2 der de spilte "Kamela" på direkten.

2003 - 2004:
5 juli 2003 spilte Luxus på "Down By The River" - festivalen i Kvinesdal sentrum (Liknes) Antrekket til Luxus denne kvelden var noe helt annet enn hva Luxus publikumet rundt om i landet har sett. Denne kvelden opptrådde nemlig hele gjengen i dress(!!!)

Oktober 2003 sluttet Tommy og Gerry for de ville holde på med sine egne band.

Da Luxus var klar for turne igjen i 2004 var to nye medlemmer på plass. Baltazar på keyboard. Og Dotto på trommer. Baltazar kommer fra Flekkefjord, og spiller bl.a. sammen med Cutta (LL's tidligere lydmann). Dotto spiller sammen med Stålull og Stonehead i Stålull & The Fat Ladies.

Våren 2004 kjøpte Luxus Leverpostei seg en bil. En Mitsubishi L300.

Juli 2004 reiste Luxus til Danmark for å spille inn en ny plate. Den ble spilt inn i PUK Studio. Release party for "Utsolgt" fant sted på Smutthullet (Grand) i Flekkefjord 11 september og på Baråtti i Strømmen 17 og 18 september. Plata kom ut mandag 20 september.

Mandag 25 oktober var Luxus Leverpostei i Blender på NRK2 og presenterte den nye plata.

2005:
Baltazar slutter i Luxus og Gerry kommer tilbake på synthen. Stonehead slutter. Kniksen og Dotto delte på å spille trommer. Etterhvert ble det bare Kniksen på trommer. Carsten Caviar ble ny bass mann i august.

2006:
Ikke noe spesielt å nevne for 2006 i skrivende stund.


Dagens medlemmer:

Bob Kåre: gitar, vokal.
Stålull: gitar, vokal.
Carsten Caviar: bass.
Gerry: keyboard.
Kniksen: trommer.
Luxus Leverpostei har solgt over 140 000 cd'er og singler. Og de har fått gull-plate for flere av cdene. De har rundt 100 konserter hvert år.

Vel, dette er litt av Luxus Leverpostei's historie, og historien fortsetter...

ONSDAGSBANDET: Gir deg coverversjoner av hits, plukket fra øverste hylle blant tidenes mest populære artister og er kjent som ett av de beste liveband innen sin sjanger.

Sommerens onsdagskonserter i Mandal har utviklet seg til å bli et fenomen, og konsertene trekker folk fra flere steder i landet. Hver onsdag samles hundrevis av
feststemte mennesker som er klare for å oppleve følelsen av ekte konsertstemning og allsang. Latteren henger løst over bordene, og stemningen er til å ta og føle på.
Bandet har et omfattende repertoar som lar deg reise gjennom 70, 80 og 90 tallet frem til dagens listepop. Med både John Roger Sørbøe og Isabell Dåstøl i front som vokalister lager Onsdagsbandet alltid topp stemning!

Se flere arrangement fra denne arrangøren
Billettnavn Velg antall
Down By The River kr415,-

Alle arrangementer, rett i lomma

Utforsk og kjøp billetter i vår app

Hvor finner jeg billettene/varene mine?

Du finner en oversikt over dine billetter og varer du har bestilt og betalt på «Mine kjøp». Ligger det ikke her, kan du ikke regne med at dette er på plass. Skulle du mot formodning tro at du har betalt/er blitt trukket, men ikke finner igjen billettene, send en melding til support.

✕ Lukk

Hvordan henter jeg ut kjøpte varer?

QR-koden for de gjeldende billettene eller varene identifiserer at du har gjennomført et kjøp. Vis frem denne i inngang, bar eller hvor du en skal få inngang/utlevering av vare. Du kan vise den frem via skjermen på smarttelefonen din eller ved å skrive den ut på papir. Husk at denne koden er unik for den gjeldende bestillingen og gi den ikke bort til noen som ikke skal ha rett til å ta den i bruk.

✕ Lukk

Jeg har ikke fått e-post med kvittering

Dette kan skyldes at det ikke er gjort et kjøp. Sjekk «Mine kjøp» for å se om det er der. Om det ikke ligger der heller, er et kjøp ikke gjennomført og du ikke regne med å få komme inn på arrangement, utested eller hente ut vare. Skulle du mot formodning tro at du har betalt/er blitt trukket, men ikke finner igjen billettene, send en melding til support.

✕ Lukk

Jeg har glemt passordet mitt eller får melding om «Feil brukernavn eller passord»

Kommer du ikke på passord ditt, kan du gå til «Glemt passord» og legge inn epostadressen/brukernavn og trykke på «Lag nytt passord».

✕ Lukk

Hvordan bruke Tikkio på mobil?

Tikkio kan brukes med en smarttelefon, enten via app (iPhone & Android) eller via nettleser – gå til www.tikkio.com.

✕ Lukk