Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
GAMLEBYEN FESTIVALDRIFT AS

Trond Andreassen & Valentourettes // Gamlebyen Kulturhus

http://www.gamlebyenkulturhus.no
Organizer GAMLEBYEN FESTIVALDRIFT AS
Venue Gamlebyen kulturhus
Gamlebyen kulturhus
Date Friday 11. February 2022
Open from 19:00 to 23:00
Min. age 18

Trond Andreassen & Valentourettes annonserer turné

Norsk rocks råeste vokalist teamer opp med historiens mest legendariske band og legger ut på turné sammen. Før sommeren slapp de albumet «Alt på en gang», som er en solid dose rock’n’roll ispedd en god del tristesse og gi faenholdning, toppet med Andreassens kraftfulle og crooneraktige røst.

«Dette er hard rock fremført av folk som omtrent ikke har gjort annet; som puster rock, tenker rock og spiller rock, mens trender og bølger og nye genrebetegnelser får svirre fritt rundt dem til deres totale likegyldighet. Takk og lov.» skrev Egon Holstad i Nordlys.

Trond Andreassen har vært vokalist og låtskriver i Ricochets og Navigators i en årrekke, og nå har han like godt alliert seg med ingen ringere enn Valentourettes, med Petter Baarli (Backstreet Girls) på gitar, Petter Pogo (Jokke & Valentinerne) på barytongitar og Runar «Kula» Johannesen (Jokke med Tourettes) på trommer.

«Jeg delte buss med Valentourettes på vei til en festival, og nevnte for Petter Pogo at jeg
hadde skrevet en ny plate men manglet et band til å spille den inn. Han så på meg, reiste seg og gikk foran i bussen til Petter Baarli. De snakket sammen i fem sekunder og begge bare snudde seg mot meg og gliste. Dermed var vi i gang!», forteller Trond Andreassen.

Men det stopper ikke der, Lars Lundevall (deLillos) spiller også gitar på albumet og
Svend Poppe (Ricochets) er med på piano og keyboard. Dette er virkelig norsk rocks
stjernelag, og når plata er produsert av Kyrre Fritzner skjønner man at det her kan
være snakk om en essensiell ny norsk rockklassiker!

Trond Andreassen & Valentourettes annonserer turné

Norsk rocks råeste vokalist teamer opp med historiens mest legendariske band og legger ut på turné sammen. Før sommeren slapp de albumet «Alt på en gang», som er en solid dose rock’n’roll ispedd en god...

Ticket name Choose amount
Trond Andreassen & Valentourettes // Gamlebyen Kulturhus 350 NOK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve