Photo excursion to Grip during Nordic Light

Kristiansund
03. mai 2017
Dørene åpner kl 10:00
Dørene stenger kl 15:00

Photo excursion to the island gem of Grip! Wednesday 3rd of May from 10.00-15.00. Departure from the pier in Kristiansund at 10.00. The price includes boat trip with MS Hagbart Waage and lunch.

If you have any food allergies/intolerances, please drop us a line at nle@nle.no and refer to your ticket reservation.

The excursion is subject to cancellation due to lack of passengers or bad weather forecasts 3 days before departure, as well as force majeure.

//

Fotouflukt til øyperla Grip! Onsdag 3. mai kl. 10.00-15.00. Avgang fra piren i Kristiansund kl. 10.00. Prisen inkluderer båttur med MS Hagbart Waage og lunsj.

Hvis du har noen matallergier/intoleranse, gi oss beskjed på nle@nle.no og henvis til ditt billettkjøp.

Vi forbeholder oss retten til å kansellere turen grunnet for få påmeldte eller dårlig værmelding inntil 3 dager før avgang, samt force majeure.

Photo: www.visitgrip.no

Se flere arrangement fra denne arrangøren
Billettnavn Velg antall
Onsdag/Wednesday 03.05.2017, 10.00: Fotoutflukt til Grip/Photo excursion to Grip kr490,-

Alle arrangementer, rett i lomma

Utforsk og kjøp billetter i vår app

Hvor finner jeg billettene/varene mine?

Du finner en oversikt over dine billetter og varer du har bestilt og betalt på «Mine kjøp». Ligger det ikke her, kan du ikke regne med at dette er på plass. Skulle du mot formodning tro at du har betalt/er blitt trukket, men ikke finner igjen billettene, send en melding til support.

✕ Lukk

Hvordan henter jeg ut kjøpte varer?

QR-koden for de gjeldende billettene eller varene identifiserer at du har gjennomført et kjøp. Vis frem denne i inngang, bar eller hvor du en skal få inngang/utlevering av vare. Du kan vise den frem via skjermen på smarttelefonen din eller ved å skrive den ut på papir. Husk at denne koden er unik for den gjeldende bestillingen og gi den ikke bort til noen som ikke skal ha rett til å ta den i bruk.

✕ Lukk

Jeg har ikke fått e-post med kvittering

Dette kan skyldes at det ikke er gjort et kjøp. Sjekk «Mine kjøp» for å se om det er der. Om det ikke ligger der heller, er et kjøp ikke gjennomført og du ikke regne med å få komme inn på arrangement, utested eller hente ut vare. Skulle du mot formodning tro at du har betalt/er blitt trukket, men ikke finner igjen billettene, send en melding til support.

✕ Lukk

Jeg har glemt passordet mitt eller får melding om «Feil brukernavn eller passord»

Kommer du ikke på passord ditt, kan du gå til «Glemt passord» og legge inn epostadressen/brukernavn og trykke på «Lag nytt passord».

✕ Lukk

Hvordan bruke Tikkio på mobil?

Tikkio kan brukes med en smarttelefon, enten via app (iPhone & Android) eller via nettleser – gå til www.tikkio.com.

✕ Lukk