Sommarfesten i Jølster med Vinni frå Paperboys

Plenen på Jølstraholmen
17. juni 2017
Dørene åpner kl 20:00
Dørene stenger kl 02:00
https://www.jolstraholmen.no

Vinni kjenner vi frå hiphop duoen Paperboys, dei er kjent for låtar som bl.a Barcelona og Lonesom Traveler. Paperboys har stukket av med heile 2 spellemannsprisar og alarmprisen i 2006.

I 2010 gjekk "Vinni" solo under namnet «Vinni and the Vagabonds» og i 2015 møtte vi Vinni i tv serien "Hver gang vi møtes", der han rørte ein heil nasjon til tårer med tolkninga av Halvdan Sivertsen sin sang, «Sommerfuggel i vinterland» Dette førte også til optreden under Gullfisken, solgte til platina på tre dagar og hadde 665 000 visningar på YouTube

I 2016 gjorde Paperboys comeback og i år har vi klart å få Vinni til Sommarfesten i Jølster Vi gledar oss nok heilt utruleg masse til denne artisten med så mange sider kjem til Jølster.

Dette blir gøy, dette vil du ikkje gå glipp av!

Billettnavn Velg antall
Sommarfesten i Jølster 17.juni kr375,-

Alle arrangementer, rett i lomma

Utforsk og kjøp billetter i vår app

Hvor finner jeg billettene/varene mine?

Du finner en oversikt over dine billetter og varer du har bestilt og betalt på «Mine kjøp». Ligger det ikke her, kan du ikke regne med at dette er på plass. Skulle du mot formodning tro at du har betalt/er blitt trukket, men ikke finner igjen billettene, send en melding til support.

✕ Lukk

Hvordan henter jeg ut kjøpte varer?

QR-koden for de gjeldende billettene eller varene identifiserer at du har gjennomført et kjøp. Vis frem denne i inngang, bar eller hvor du en skal få inngang/utlevering av vare. Du kan vise den frem via skjermen på smarttelefonen din eller ved å skrive den ut på papir. Husk at denne koden er unik for den gjeldende bestillingen og gi den ikke bort til noen som ikke skal ha rett til å ta den i bruk.

✕ Lukk

Jeg har ikke fått e-post med kvittering

Dette kan skyldes at det ikke er gjort et kjøp. Sjekk «Mine kjøp» for å se om det er der. Om det ikke ligger der heller, er et kjøp ikke gjennomført og du ikke regne med å få komme inn på arrangement, utested eller hente ut vare. Skulle du mot formodning tro at du har betalt/er blitt trukket, men ikke finner igjen billettene, send en melding til support.

✕ Lukk

Jeg har glemt passordet mitt eller får melding om «Feil brukernavn eller passord»

Kommer du ikke på passord ditt, kan du gå til «Glemt passord» og legge inn epostadressen/brukernavn og trykke på «Lag nytt passord».

✕ Lukk

Hvordan bruke Tikkio på mobil?

Tikkio kan brukes med en smarttelefon, enten via app (iPhone & Android) eller via nettleser – gå til www.tikkio.com.

✕ Lukk