Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
KULTURFABRIKKEN

Sub-Klubb med DJ's Faia, Miz Moki og Pål Thomas

Organizer KULTURFABRIKKEN
Venue Kulturfabrikken Byscene Kristiansund
Fosnagata 35, Kristiansund, Norge
Date Monday 27. December 2021
Open from 20:00
Show starts 22:00

Dørene åpner 20:00
Shows: 22:00

Sub-Klubb er et nytt klubbkonsept i Kristiansund som vil fokusere på subkulturell undergrunnsmusikk innenfor sjangrene House, Techno, Minimal, Electronica, Drum & Bass. Altså dansbar musikk med mye subwoofer og spennende rytmer. Resident Faia tar med seg gjeste-DJ’s på kveldene, og vil sørge for et bredere musikk & dansetilbud i byen.

Spilletider:
22:00 - Pål Thomas
23:30 - Miz Moki
00:30 - Faia

:: Pål Thomas (Hjertøyafestivalen, Molde) ::
Pål Thomas står bak den fantastiske Hjertøyafestivalen i Molde der de booket både lokale og internasjonale artister. I det siste har han spilt på Jaeger i Oslo på søndager med Sous-Vide Records, og spilte i fjor på Trollfestival i de magiske fjellene i Trollstigen. Han har spilt på en liten klubb i Ibiza, og ble booket til Bulgaria for noen år siden. Settene hans har blitt sendt på to Spanske radiokanaler; Vicious Radio og Beachgrooves Deep House Radio Station. Pål Thomas sin musikkstil er Minimal Techno, Deep Tech, Minimal House.
soundcloud.com/p-l-thomas-1


:: Miz Moki (Molde) ::
Miz Moki sin lidenskap for housemusikk startet i Oslos undergrunnsverden på slutten av 90-tallet, og i begynnelsen av 2000-tallet fikk hun sine første vinylspillere og startet å snurre fet club house og trance. Med årene har hun fått ørene opp for det meste av undersjangre innen house og techno. Hun har spilt på en rekke festivaler og undergrunns eventer fra Uganda til Sunndalsøra, bl.a Sommerøya og Trollfestival. Denne vimsete dama disker opp et uforutsigbart men meget dansbart DJ set, og med sin sprudlende energi blir det liv både foran og bak decksa.
soundcloud.com/mizmoki

Resident:
:: Faia (Sub-Klubb / Femmes Fatales, Kristiansund / Oslo) ::
Med snart 13 års erfaring bak spillerne har Faia opptrådd på de fleste House og Techno klubbene i Norge, som f.eks The Villa, Jaeger, Storgata 26 og Elefant. Hun har jobbet med Sommerøya Festivalen, og spilt både på Hjertøyafestivalen, Trollfestival, Sehr Shön og flere andre. I Kristiansund har hun vært booket til Havnekontoret, Bar å Sånn, Mocca, Tahiti Festivalen og Skjærvafest.
Faia er medeier i plateselskapet Romklang Records, der hun gir ut egen musikk produsert sammen med duo-partner Duppeditt.
Hun er resident DJ for Small Records og styrer podcast serien deres SmallCast. Det suksessfulle eventet hennes Femmes Fatales Oslo har holdt på siden 2010, der booker hun og MØRK med seg mange talentfulle damer. I Europa har hun spilt masse; Berlin, København, Stockholm, Gøteborg, Plovdiv,London, Stroga Festival og Sandsteinhöhlen i Tyskland og Jai Thep Festival i Thailand for å nevne noe. Både i utlandet og i Norge har hun hatt gleden av å spille sammen med høyprofilerte artister som; Oxia, Pig&Dan, Ida Engberg, Djuma Soundsystem, Phaxe, Nastia, BeSvendsen, DJ Hell, Insolate, Ben Klock, Gabriel Ananda, Thomas Schumacher og Moog Conspiracy. Musikk betyr kjærlighet og energi for Faia, og hun elsker å stå bak miksebordet og dele sin musikalske reise til dansegulvet, der det blir både dype, mørke, drivende, groovy og lekne rytmer innen sjangrene; Minimal, Techno og House.
soundcloud.com/faia

Velkommen til 3de juledagsfest på Kulturfabrikken!

Dørene åpner 20:00
Shows: 22:00

Sub-Klubb er et nytt klubbkonsept i Kristiansund som vil fokusere på subkulturell undergrunnsmusikk innenfor sjangrene House, Techno, Minimal, Electronica, Drum & Bass. Altså dansbar musikk med mye subwoofer og spennende...

Ticket name Choose amount
Billett Sub Klubb 200,00 NOK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve