Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
VATERLAND BAR & SCENE AS

Portrayal Of Guilt // Vaterland

https://www.facebook.com/events/219062806839398
Organizer VATERLAND BAR & SCENE AS
Venue Vaterland
Brugata 9, Oslo, Norge
Date Wednesday 19. January 2022
Open from 21:00 to 03:00
Show starts 22:00
Min. age 20

Portrayal Of Guilt
Vaterland
Onsdag 19. Januar 2022
21:30 // 275.- Ink. avg. // 20år
------------------------------
------------------------------

Austin, Texas trioen Portrayal of Guilt har siden den selvtitulerte debutplaten kom ut på Deathwish Inc i 2017, gått fra det ene høydepunktet til det andre. De gode anmeldelsene har haglet mens både musikere og publikum i internasjonal undergrunn samstemt hyller bandet med beskrivelser som «om John Carpenter vokste opp på Converge». Bandets utrykk er rett i trynet, men sammensatt på samme tid - Sosiale, moralske, personlige, politiske og filosofiske spenninger kokes opp til sprengingspunktet ved hjelp av særdeles kreativ bruk av musikalske knep kjent fra grindcore, punk og black metal. Her snakker vi med andre ord høy-energisk brutalitet med bekmørk stemning og plenty av desperasjon, formidlet med skalpell-presisjon som treffer tidsånden midt i hovedpulsåren.

På scenen er Portrayal of Guilt enda skarpere enn på plate. Den produktive trioen har til tross for relativt ung alder spilt i band sammen i en årrekke og gir ut sitt tredje album «Christfucker» på Run For Cover i November. Sånne forhold skaper gode band! Om du er som oss å brukte mesteparten av lockdown-tiden til å se på audiotree-sessions på youtube, kan det være du nikker anerkjennende nå. Hvis ikke bør du klaske opp en ny fane å skrive inn «Audiotree + Portrayal of Guilt» umiddelbart. Du skjønner det når du ser det. For et band, for en trommis, for et opplegg! Men før du gjør det, trykk på lenken, kjøp billett, for et band av denne kaliberen, for første gang i norge, intimt på Vaterland, det vil du bare ikke gå glipp av!
NB! Jada, vi vet at Gojira spiller i Spektrum samme kveld så vi tilpasser konsertstart så det skal være mulig å rekke Portrayal Of Guilt etter konsert i Spektrum.

Links to artist

Portrayal Of Guilt
Vaterland
Onsdag 19. Januar 2022
21:30 // 275.- Ink. avg. // 20år
------------------------------
------------------------------

Austin, Texas trioen Portrayal of Guilt har siden den selvtitulerte debutplaten...

Ticket name Choose amount
Portrayal Of Guilt // Vaterland 275,00 NOK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve