musikk & lyrikk

Vike - Petterløda, Gurskebotn, Ytre Søre Sunnmøre
04. mai 2017
Dørene åpner kl 18:15
Dørene stenger kl 22:00
Arrangementet starter kl 19:00
http://www.minedikt.no

Torsdag 4. mai kan du få oppleve Sølve Styve og Oddvar Etnestad i Vike-pederløda med Musikk & Lyrikk.
Sølve frå Ulsteinvik, bur i Oslo. Han lagar fengjande og melodiøse låtar, ikledd eit organisk lydbilete og med nære og sterke tekster om livets mange sider og har Sølve ei evne til å røyre sitt publikum. Hans musikk beveger seg heile tida mellom det umiddelbart fengjande og det melankolske.
Oddvar frå Førde som budde 4 år i Gursken på 90 –talet skriv dikt som har eit brett spekter av kvardagslege hendingar som det er lett å kjenne seg att i. Skråblikket med humor men ofte med ein undertone av alvor i seg. Det er slik kvadagen er!

Svært triveleg vertskap vil by på kaffi og noko attetil – du kan kjøpe billettar i døra eller på nett. Velkomen til ein retteleg triveleg kveld.

Se flere arrangement fra denne arrangøren
Billettnavn Velg antall
musikk & lyrikk kr150,-

Alle arrangementer, rett i lomma

Utforsk og kjøp billetter i vår app

Hvor finner jeg billettene/varene mine?

Du finner en oversikt over dine billetter og varer du har bestilt og betalt på «Mine kjøp». Ligger det ikke her, kan du ikke regne med at dette er på plass. Skulle du mot formodning tro at du har betalt/er blitt trukket, men ikke finner igjen billettene, send en melding til support.

✕ Lukk

Hvordan henter jeg ut kjøpte varer?

QR-koden for de gjeldende billettene eller varene identifiserer at du har gjennomført et kjøp. Vis frem denne i inngang, bar eller hvor du en skal få inngang/utlevering av vare. Du kan vise den frem via skjermen på smarttelefonen din eller ved å skrive den ut på papir. Husk at denne koden er unik for den gjeldende bestillingen og gi den ikke bort til noen som ikke skal ha rett til å ta den i bruk.

✕ Lukk

Jeg har ikke fått e-post med kvittering

Dette kan skyldes at det ikke er gjort et kjøp. Sjekk «Mine kjøp» for å se om det er der. Om det ikke ligger der heller, er et kjøp ikke gjennomført og du ikke regne med å få komme inn på arrangement, utested eller hente ut vare. Skulle du mot formodning tro at du har betalt/er blitt trukket, men ikke finner igjen billettene, send en melding til support.

✕ Lukk

Jeg har glemt passordet mitt eller får melding om «Feil brukernavn eller passord»

Kommer du ikke på passord ditt, kan du gå til «Glemt passord» og legge inn epostadressen/brukernavn og trykke på «Lag nytt passord».

✕ Lukk

Hvordan bruke Tikkio på mobil?

Tikkio kan brukes med en smarttelefon, enten via app (iPhone & Android) eller via nettleser – gå til www.tikkio.com.

✕ Lukk