Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
T2 SCENE AS

Sebastian Zalo // T2

http://t2alesund.no
Organizer T2 SCENE AS
Venue T2
Tollbugata 2, Ålesund, Norge
Date Friday 28. January 2022
Open from 20:00 to 23:00
Show starts 21:00
Min. age 18

Sebastian Zalo til T2 28. januar.

Det dukker ikke opp mange som Sebastian Zalo på en generasjon. 18 år gammel slutter han på skolen for å lage musikk. Sangene hans er historie.

Sebastian Zalo fra Horten har en sjelden evne til å balansere det såre med det selvsikre, som gjør musikken hans både fengende og folkelig. Zalo er målrettet og hardtarbeidende, og overrasket ingen (ikke en gang seg selv) da han ble nominert til både P3 Gull for "Årets nykommer" og Spellemannprisen for "Årets gjennombrudd" i 2020.

Våren 2021 ga Sebastian Zalo etablerte artister og norske tv-seere hakeslepp med sine tolkninger av kjente og kjære låter i "De neste" i beste sendetid på NRK1. Zalos tolkninger av Lene Marlin (Uten deg) og Sondre Lerche (Toveis monolog) gir fortsatt rykninger i dansefoten og gåsehud på armen.

Siden Sebastian Zalo debuterte i 2017 har han produsert en enorm mengde musikk. Debutalbumet RTRO//SPKT fra 2020, som blant annet inneholder en duett med Odd Nordstoga, ble raskt fulgt opp med en EP i 2021.

24 år gammel har han bevist at han er en av sin generasjons fremste formidlere og underholdere. Resten er musikkhistorie - klar til å skje.

Dørene åpner kl. 20.00
Konsertstart kl. 21.00
ID: 18

Sebastian Zalo til T2 28. januar.

Det dukker ikke opp mange som Sebastian Zalo på en generasjon. 18 år gammel slutter han på skolen for å lage musikk. Sangene hans er historie.

Sebastian Zalo fra Horten har en sjelden evne til å balansere det...

Ticket name Choose amount
Sebastian Zalo // T2 200,00 NOK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve