BLACK SWAN

Cinemateket USF
26. april 2017
Dørene åpner kl 17:45
Dørene stenger kl 18:00
https://cinemateket-usf.no/arkiv/15171

ONS 26. APR KL. 18.00

Black Swan. Regi: Darren Aronofsky. USA 2010. Utleie: Nasjonalbiblioteket. Engelsk tale, norske undertekster. 35mm, 1 t 48 min.

I livet til Nina er det kun plass til én ting: dans. Når prima ballerinaen i oppsetningen av «Svanessjøen» skal byttes ut, burde alt ligge til rette for at Nina blir plukket ut som erstatter. Hun har det som skal til i rollen som den hvite svanen: renhet og eleganse. Men hun får uventet konkurranse fra en annen danser, Lily. Et vennskap vokser frem mellom dem, til tross for at de kappes om den samme rollen. Samtidig gjennomgår Nina en endring som lar hennes mørke sider vokse seg sterkere.

Black Swan vises i samarbeid med Bergen Dansesenter under årets Dansens Dager.

Se flere arrangement fra denne arrangøren
Billettnavn Velg antall
BLACK SWAN 26. APRIL KL. 18.00 - KJØP kr80,-
BLACK SWAN 26. APRIL KL. 18.00 - RESERVER kr0,-

Alle arrangementer, rett i lomma

Utforsk og kjøp billetter i vår app

Hvor finner jeg billettene/varene mine?

Du finner en oversikt over dine billetter og varer du har bestilt og betalt på «Mine kjøp». Ligger det ikke her, kan du ikke regne med at dette er på plass. Skulle du mot formodning tro at du har betalt/er blitt trukket, men ikke finner igjen billettene, send en melding til support.

✕ Lukk

Hvordan henter jeg ut kjøpte varer?

QR-koden for de gjeldende billettene eller varene identifiserer at du har gjennomført et kjøp. Vis frem denne i inngang, bar eller hvor du en skal få inngang/utlevering av vare. Du kan vise den frem via skjermen på smarttelefonen din eller ved å skrive den ut på papir. Husk at denne koden er unik for den gjeldende bestillingen og gi den ikke bort til noen som ikke skal ha rett til å ta den i bruk.

✕ Lukk

Jeg har ikke fått e-post med kvittering

Dette kan skyldes at det ikke er gjort et kjøp. Sjekk «Mine kjøp» for å se om det er der. Om det ikke ligger der heller, er et kjøp ikke gjennomført og du ikke regne med å få komme inn på arrangement, utested eller hente ut vare. Skulle du mot formodning tro at du har betalt/er blitt trukket, men ikke finner igjen billettene, send en melding til support.

✕ Lukk

Jeg har glemt passordet mitt eller får melding om «Feil brukernavn eller passord»

Kommer du ikke på passord ditt, kan du gå til «Glemt passord» og legge inn epostadressen/brukernavn og trykke på «Lag nytt passord».

✕ Lukk

Hvordan bruke Tikkio på mobil?

Tikkio kan brukes med en smarttelefon, enten via app (iPhone & Android) eller via nettleser – gå til www.tikkio.com.

✕ Lukk