Pressepris våren 2017

Rokken studenthus
25. april 2017
Dørene åpner kl 19:00
Dørene stenger kl 02:00
Arrangementet starter kl 20:00
http://www.facebook.com/njvolda

Det er igjen duket for vårens vakreste eventyr! Vi skal heve glassene og skamløst feire oss selv og egen innsats.

I verdens rikeste og lykkeligste land skal du ikke sulte, tapas og velkomsdrink skal sørge for fornøyde magesekker. Og frykt ei kjedsomhet; eksponeringsbehovet blant oss har på ingen måte avtatt, du vil bli underholdt av sceneinnslag og videoer.

Malin Saue Johansen og Kristian Havnes Klemetzen skal lose oss trygt gjennom kveldens begivenheter.

Billettnavn Velg antall
Ikke NJ-Studentmedlem kr300,-
NJ-Studentmedlem kr250,-

Alle arrangementer, rett i lomma

Utforsk og kjøp billetter i vår app

Hvor finner jeg billettene/varene mine?

Du finner en oversikt over dine billetter og varer du har bestilt og betalt på «Mine kjøp». Ligger det ikke her, kan du ikke regne med at dette er på plass. Skulle du mot formodning tro at du har betalt/er blitt trukket, men ikke finner igjen billettene, send en melding til support.

✕ Lukk

Hvordan henter jeg ut kjøpte varer?

QR-koden for de gjeldende billettene eller varene identifiserer at du har gjennomført et kjøp. Vis frem denne i inngang, bar eller hvor du en skal få inngang/utlevering av vare. Du kan vise den frem via skjermen på smarttelefonen din eller ved å skrive den ut på papir. Husk at denne koden er unik for den gjeldende bestillingen og gi den ikke bort til noen som ikke skal ha rett til å ta den i bruk.

✕ Lukk

Jeg har ikke fått e-post med kvittering

Dette kan skyldes at det ikke er gjort et kjøp. Sjekk «Mine kjøp» for å se om det er der. Om det ikke ligger der heller, er et kjøp ikke gjennomført og du ikke regne med å få komme inn på arrangement, utested eller hente ut vare. Skulle du mot formodning tro at du har betalt/er blitt trukket, men ikke finner igjen billettene, send en melding til support.

✕ Lukk

Jeg har glemt passordet mitt eller får melding om «Feil brukernavn eller passord»

Kommer du ikke på passord ditt, kan du gå til «Glemt passord» og legge inn epostadressen/brukernavn og trykke på «Lag nytt passord».

✕ Lukk

Hvordan bruke Tikkio på mobil?

Tikkio kan brukes med en smarttelefon, enten via app (iPhone & Android) eller via nettleser – gå til www.tikkio.com.

✕ Lukk