Whitney Rose med band på Vaktbua

Vaktbua Odderøya
05. mai 2017
Dørene åpner kl 20:00
Dørene stenger kl 22:00
Arrangementet starter kl 21:00
https://www.facebook.com/Kulturbua/

Whitney Rose er sterkt forankret i krysningen der bokstavtro honkytonk møter 60-tallsduftende vintagepop. Kanskje er hun en moderne Loretta Lynn, vår nye tids Patsy Cline eller den neste arvakeren til Dolly Parton?

I april og mai kommer sangeren Whitney Rose med fullt band på en nesten måneds lang turné I Skandinavia!

Tom Skjeklesæter i Popklikk : - Dette er så forbilledlig gjort at det bare er stille seg i kø for maikonsertene i Halden, Oslo, Bergen og Trondheim (ja og Kristiansand da;) red.anm). Whitney Rose er rett og slett det kvinnelige motstykket til Sam Outlaw, tror du ikke at de også er på samme plateselskap, Six Shooter Records.

Se flere arrangement fra denne arrangøren
Billettnavn Velg antall
Whitney Rose med band på Vaktbua kr160,-

Alle arrangementer, rett i lomma

Utforsk og kjøp billetter i vår app

Hvor finner jeg billettene/varene mine?

Du finner en oversikt over dine billetter og varer du har bestilt og betalt på «Mine kjøp». Ligger det ikke her, kan du ikke regne med at dette er på plass. Skulle du mot formodning tro at du har betalt/er blitt trukket, men ikke finner igjen billettene, send en melding til support.

✕ Lukk

Hvordan henter jeg ut kjøpte varer?

QR-koden for de gjeldende billettene eller varene identifiserer at du har gjennomført et kjøp. Vis frem denne i inngang, bar eller hvor du en skal få inngang/utlevering av vare. Du kan vise den frem via skjermen på smarttelefonen din eller ved å skrive den ut på papir. Husk at denne koden er unik for den gjeldende bestillingen og gi den ikke bort til noen som ikke skal ha rett til å ta den i bruk.

✕ Lukk

Jeg har ikke fått e-post med kvittering

Dette kan skyldes at det ikke er gjort et kjøp. Sjekk «Mine kjøp» for å se om det er der. Om det ikke ligger der heller, er et kjøp ikke gjennomført og du ikke regne med å få komme inn på arrangement, utested eller hente ut vare. Skulle du mot formodning tro at du har betalt/er blitt trukket, men ikke finner igjen billettene, send en melding til support.

✕ Lukk

Jeg har glemt passordet mitt eller får melding om «Feil brukernavn eller passord»

Kommer du ikke på passord ditt, kan du gå til «Glemt passord» og legge inn epostadressen/brukernavn og trykke på «Lag nytt passord».

✕ Lukk

Hvordan bruke Tikkio på mobil?

Tikkio kan brukes med en smarttelefon, enten via app (iPhone & Android) eller via nettleser – gå til www.tikkio.com.

✕ Lukk