Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Wiphala Vibes Production

Mariah Juarez hos Dråpe Ålesund Kaffehus

Organizer Wiphala Vibes Production
Venue Dråpe Ålesund Kaffehus
Dråpe Ålesund Kaffehus, Storgata 4, 6002 Alesund, Norway
Date Friday 17. December 2021
Open from 18:30 to 21:00
Show starts 19:00

Mariah Juarez er en produsent og artist fra urbefolkningen i Argentina. Hun ble adoptert og kom til Norge som nyfødt. De siste årene har hun pendlet Argentina - Norge for konserter og samarbeid med internasjonale artister. Nå har hun bosatt seg i Ålesund, der hennes barndomsminner er mange.
Musikken hennes er reggaeinspirert med latinamerikanske/native rytmer. Men denne kvelden hos Dråpe Kaffehus blir det juletoner og jazz som lager stemningen.
Mariah startet musikkarrieren som fiolinist i en alder av 6 år. Det var også da hun skrev sin første låt. Nå er det ukulele, piano og fiolin det spilles på, med stemmen som hovedinstrument.

Vi ønsker velkommen til en gledefylt kveld med garanti for julestemning!

Mariah Juarez er en produsent og artist fra urbefolkningen i Argentina. Hun ble adoptert og kom til Norge som nyfødt. De siste årene har hun pendlet Argentina - Norge for konserter og samarbeid med internasjonale artister. Nå har hun bosatt seg i Ålesund, der hennes...

Ticket name Choose amount
Mariah Juarez hos Dråpe Kaffehus 200,00 NOK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve