Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
TOPPTURING AS

FEW!

Basecamp Sunnmøre @Trandal 2022

https://www.toppturing.no/basecamp-sunnmore/
Organizer TOPPTURING AS
Venue Christian Gaard, Trandal
Trandal, Norge
Date Thursday 03-06. March 2022
Open from 18:00 to 18:00
Show starts 18:00
Min. age 18

Velkommen til BASECAMP SUNNMØRE, et helt nytt camp-konsept her på Sunnmøre med alt det beste vi har å by på! Dette er første sesong for Basecamp Sunnmøre, og vi inviterer dere med på en helt fabelaktige opplevelse. Les mer her: www.toppturing.no/basecamp-sunnmore/

Først ut er Trandal 3.-6. mars hvor vi i samarbeid med Haglöfs ønsker velkommen til et helt unikt sted der hvor "ein ikkje skulle tru nokon kunne bu". Informasjon og program oppdateres fortløpende her: www.toppturing.no/trandal/

Trandal er en fantastisk perle i Hjørundfjorden, og med sagnomsuste Christian Gaard som base ligger alt til rette for en helt spesiell og unik opplevelse. Vi samles på Christian Gaard om kvelden torsdag 3.mars, og vi oppfordrer samtlige å planlegge med ankomst denne dagen.

NB! Trandalpass'et inkluderer alt (overnatting, guidet toppturer, båtskyss/transport til/fra turene, 3-retters middag fredag og lørdag, isbading, foredrag, quiz, sauna m.m) utenom frokost og lunchpakker. Siden noen blir boende på hyttene til Trandal Fjordhytter så er felles frokosten og lunchpakker hos Christian Gaard valgfritt, og kan bookes på Christian Gaard ved ankomst for de som ønsker det.

Vi har booket ALT av tilgjengelig overnattings kapasitet på Trandal for anledningen, og foruten Svensktoppen med plass til 19 personer har vi også noen hytter for 6, 4 og 3 personer. Dette er altså en PERFEKT camp for vennegjengen! Husk å si fra i god tid :)

Husk å last ned Tikko-appen for innsjekk torsdags kveld :)

- Campen på Trandal har 18 års aldersgrense (dvs. om du fyller 18 år ila. 2022 kan du melde deg på).
- Programmet blir oppdatert fortløpende, og endringer kan forekomme. Programendringer vil ikke medføre rett til refusjon av billett.
- Dersom sannsynlighet for avlysning grunnet innskjerpede covid-regler vil ny dato frem i tid prioriteres fremfor avlysning.
- Refusjon kan kun gis ved avlysning av hele campen (gjelder ikke ved force majeur). Billettavgift (6 %) refunderes ikke ved avlysning.
- Kun arrangør og sponsorer med uttrykkelig avtale med arrangør kan bruke billettene til videresalg eller til premie i eksterne konkurranser o.a.

Links to artist

Velkommen til BASECAMP SUNNMØRE, et helt nytt camp-konsept her på Sunnmøre med alt det beste vi har å by på! Dette er første sesong for Basecamp Sunnmøre, og vi inviterer dere med på en helt fabelaktige opplevelse. Les mer her:

Ticket name Choose amount
Søndag(6.mars) guidet bonustur, ekstratur 995,00 NOK
-
0
+
Fjordcruise, båt tur/retur Ålesund sentrum for tilreisende 595,00 NOK
-
0
+
TRANDALPASS - Basecamp Sunnmøre 2022 5.495,00 NOK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve