Svanes (supp. Yvonne Walderhaug)

LilleKampen
26. april 2017
Dørene åpner kl 18:00
Dørene stenger kl 21:31
https://www.facebook.com/events/1246474615418020/?ti=icl

SVANES (Ida Svanes) er en norsk låtskriver og artist med bakgrunn som klassisk musiker. De siste ti årene har hun spilt konserter rundt om i landet på ulike scener, viseklubber og cafeer, både som soloartist og med band.

Musikken hun lager har innslag av både vise, pop og klassisk. Tekstene er både på norsk og engelsk, og hun skriver det meste av materialet selv. Men denne kvelden kan by på noen små overraskelser i form av Svanes sine egne versjoner av gode, gamle 90-talls-hits…

Denne onsdagskvelden blir det altså solo-konsert med Svanes. Hun tar med seg nylongitaren og sin nye ervervelse el-gitaren, og inviterer publikum til et musikalsk møte med mange av sangene hun har laget og spilt gjennom de siste ti årene.

https://soundcloud.com/svanes
www.svanes.org

Til å varme opp denne kvelden kommer Yvonne Walderhaug. Hun og Ida er del av samme låtskrivermiljø i One from the heart, et konsept som finner sted på Teaterkjellern på uvalgte mandager.

Yvonne Walderhaug maler stemningsfulle bilder med gode melodier og treffsikre tekster. I et relativt tett befolket poplandskap har hun sin egen tydelige stemme.

https://www.reverbnation.com/yvonnewalderhaug

Dørene åpner 18.00. Musikken starter kl 19.00. CC: 80

Dette arrangementet er avsluttet.

Alle arrangementer, rett i lomma

Utforsk og kjøp billetter i vår app

Hvor finner jeg billettene/varene mine?

Du finner en oversikt over dine billetter og varer du har bestilt og betalt på «Mine kjøp». Ligger det ikke her, kan du ikke regne med at dette er på plass. Skulle du mot formodning tro at du har betalt/er blitt trukket, men ikke finner igjen billettene, send en melding til support.

✕ Lukk

Hvordan henter jeg ut kjøpte varer?

QR-koden for de gjeldende billettene eller varene identifiserer at du har gjennomført et kjøp. Vis frem denne i inngang, bar eller hvor du en skal få inngang/utlevering av vare. Du kan vise den frem via skjermen på smarttelefonen din eller ved å skrive den ut på papir. Husk at denne koden er unik for den gjeldende bestillingen og gi den ikke bort til noen som ikke skal ha rett til å ta den i bruk.

✕ Lukk

Jeg har ikke fått e-post med kvittering

Dette kan skyldes at det ikke er gjort et kjøp. Sjekk «Mine kjøp» for å se om det er der. Om det ikke ligger der heller, er et kjøp ikke gjennomført og du ikke regne med å få komme inn på arrangement, utested eller hente ut vare. Skulle du mot formodning tro at du har betalt/er blitt trukket, men ikke finner igjen billettene, send en melding til support.

✕ Lukk

Jeg har glemt passordet mitt eller får melding om «Feil brukernavn eller passord»

Kommer du ikke på passord ditt, kan du gå til «Glemt passord» og legge inn epostadressen/brukernavn og trykke på «Lag nytt passord».

✕ Lukk

Hvordan bruke Tikkio på mobil?

Tikkio kan brukes med en smarttelefon, enten via app (iPhone & Android) eller via nettleser – gå til www.tikkio.com.

✕ Lukk