Svanes (supp. Yvonne Walderhaug)

LilleKampen
26. April 2017
Doors open at 18:00
Doors closes at 21:31
https://www.facebook.com/events/1246474615418020/?ti=icl

SVANES (Ida Svanes) er en norsk låtskriver og artist med bakgrunn som klassisk musiker. De siste ti årene har hun spilt konserter rundt om i landet på ulike scener, viseklubber og cafeer, både som soloartist og med band.

Musikken hun lager har innslag av både vise, pop og klassisk. Tekstene er både på norsk og engelsk, og hun skriver det meste av materialet selv. Men denne kvelden kan by på noen små overraskelser i form av Svanes sine egne versjoner av gode, gamle 90-talls-hits…

Denne onsdagskvelden blir det altså solo-konsert med Svanes. Hun tar med seg nylongitaren og sin nye ervervelse el-gitaren, og inviterer publikum til et musikalsk møte med mange av sangene hun har laget og spilt gjennom de siste ti årene.

https://soundcloud.com/svanes
www.svanes.org

Til å varme opp denne kvelden kommer Yvonne Walderhaug. Hun og Ida er del av samme låtskrivermiljø i One from the heart, et konsept som finner sted på Teaterkjellern på uvalgte mandager.

Yvonne Walderhaug maler stemningsfulle bilder med gode melodier og treffsikre tekster. I et relativt tett befolket poplandskap har hun sin egen tydelige stemme.

https://www.reverbnation.com/yvonnewalderhaug

Dørene åpner 18.00. Musikken starter kl 19.00. CC: 80

This event has concluded already.